Detaylar
Kim cevapladı?BirForumcuKişi
Üstün
Al mousepadi götür duşa ıslat yapıştır fayansa az sabun sür yıka sonra kurut.
cemkaraca
Yetkin
Hocam öyle maddesi kötü olmaz mı? Veya kayganlığı azalır diye korkuyorum. Bana net yöntem lazım.Al mousepadi götür duşa ıslat yapıştır fayansa az sabun sür yıka sonra kurut.
BirForumcuKişi
Üstün
Hocam öyle maddesi kötü olmaz mı? Veya kayganlığı azalır diye korkuyorum. Bana net yöntem lazım.
Vallla senelerdir böyle yıkıyorum daha hiçbir şey olmadı @Toby Fox daha iyi bilir.
RGB ise ıslak mendil düz ise al onu bir önlü arkalı ıslat iyice sonra üstüne hafif bir sabun sonra fışı fışı yap sonra temiz su çıkana kadar durula ondan sonra havlu ile kabasını al sonra kendi halinde kurumaya bırak.
Winner
Üstün
At makineye gitsin.
Rogue
Uzman
Bir şey olmaz bazı mousepadler makinada bile yıkanıyor. Al eline ıslak mendili onla sil ya da.Hocam öyle maddesi kötü olmaz mı? Veya kayganlığı azalır diye korkuyorum. Bana net yöntem lazım.
cemkaraca
Yetkin
RGB değil. Sabun dediğiniz sıvı sabun mu?RGB ise ıslak mendil düz ise al onu bir önlü arkalı ıslat iyice sonra üstüne hafif bir sabun sonra fışı fışı yap sonra temiz su çıkana kadar durula ondan sonra havlu ile kabasını al sonra kendi halinde kurumaya bırak.
Duşta yere ser, önce soğuk su ile tazyikli bir şekilde ıslat. Sonra şampuan sık, elinle yay. Fırça varsa nazik bir şekilde fırçalayabilirsin. Yoksa elini fırça olarak kullan. Sonrasında ise uzun bir şekilde tazyikli olarak durula, çok önemli bu nokta. Yoksa içinde köpük kalır.