Detaylar
Kim cevapladı?Lüzumlu Penguen
Becerikli
Yenisini al.
emre259 68
Başarılı
Şimdi verilecek tek tavsiye temizleme olur ama ömrü nedir mousepad'in bilmiyorum. Yeni mousepad arayışı bütçeni zorlamadan yapılabilir. Cidden biraz balon sektör mousepad sektörü. Abim 1200 TL'ye Razer mousepad aldı bende 400 TL'ye Exvega 90x40. Aynı his aynı kalite o inanmak istemese de.
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
Yıkarsan yüzey eskisi gibi olmuyor hocam arkadaşım yaptı yüzeyi çok garip oldu.
1200 liraya yüksek ihtimalle fason Razer mousepad i aldı abin.Şimdi verilecek tek tavsiye temizleme olur ama ömrü nedir mousepad'in bilmiyorum. Yeni mousepad arayışı bütçeni zorlamadan yapılabilir. Cidden biraz balon sektör mousepad sektörü. Abim 1200 TL'ye Razer mousepad aldı bende 400 TL'ye Exvega 90x40. Aynı his aynı kalite o inanmak istemese de.
cartel 1
Yetkin
Makineye falan atarsa bozulur yüzeyi. En sağlıklısı dalinle bıcı bıcı yaptırmak diye biliyorum.Yıkarsan yüzey eskisi gibi olmuyor hocam arkadaşım yaptı yüzeyi çok garip oldu.
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
Makineye falan atarsa bozulur yüzeyi. En sağlıklısı dalinle bıcı bıcı yaptırmak diye biliyorum.
Benim saftirik arkadaşta TikTok'ta görmüş Wraith üzerinden 2400'e almıştı bana hava atıyordu fare şöyle dönüyor böyle dönüyor diye gitmiş yıkamış kurutmuş güneşte yüzeyi bozulmuş mikro takılmaya sebep vermeye başlamış.
Para bol sabah yanımda cam olanı sipariş verdi.
emre259 68
Başarılı
Razer gigantus v2. Fason mudur bilemem zaten bu parayı vermem ben. Ama bir seviyeden sonra o kadar da farketmez dikkat çekmek istediğim nokta bu. Denediğim 3-4 seviye mousepad sonucunda bu kanıya vardım, tabi siz yine de 50 TL'lik mousepad ile kıyaslamayın bu dediğimi.1200 liraya yüksek ihtimalle fason Razer mousepad i aldı abin.
Yeni konular
-
-
-
Discord Hacklenen hesabın şifresini değiştirmek yeterli mi?
- yusfucuklar321
-
-
-
Yapay zekâ sistem ile ilgili kaç FPS alınacağını doğru bilir mi?
- BozkurtFYNh
-
-