Şu anki mousepadiniz nedir? Yıkamayı deneyebilirsiniz. Olmazsa skatez düşünebilirsin. Yeni mousepad alıp fazla masrafa gerek yok. Skatezle çözebilirsin.

Şimdi verilecek tek tavsiye temizleme olur ama ömrü nedir mousepad'in bilmiyorum. Yeni mousepad arayışı bütçeni zorlamadan yapılabilir. Cidden biraz balon sektör mousepad sektörü. Abim 1200 TL'ye Razer mousepad aldı bende 400 TL'ye Exvega 90x40. Aynı his aynı kalite o inanmak istemese de.

Şimdi verilecek tek tavsiye temizleme olur ama ömrü nedir mousepad'in bilmiyorum. Yeni mousepad arayışı bütçeni zorlamadan yapılabilir. Cidden biraz balon sektör mousepad sektörü. Abim 1200 TL'ye Razer mousepad aldı bende 400 TL'ye Exvega 90x40. Aynı his aynı kalite o inanmak istemese de.
1200 liraya yüksek ihtimalle fason Razer mousepad i aldı abin.

Makineye falan atarsa bozulur yüzeyi. En sağlıklısı dalinle bıcı bıcı yaptırmak diye biliyorum.

Benim saftirik arkadaşta TikTok'ta görmüş Wraith üzerinden 2400'e almıştı bana hava atıyordu fare şöyle dönüyor böyle dönüyor diye gitmiş yıkamış kurutmuş güneşte yüzeyi bozulmuş mikro takılmaya sebep vermeye başlamış.

Para bol sabah yanımda cam olanı sipariş verdi.

1200 liraya yüksek ihtimalle fason Razer mousepad i aldı abin.
Razer gigantus v2. Fason mudur bilemem zaten bu parayı vermem ben. Ama bir seviyeden sonra o kadar da farketmez dikkat çekmek istediğim nokta bu. Denediğim 3-4 seviye mousepad sonucunda bu kanıya vardım, tabi siz yine de 50 TL'lik mousepad ile kıyaslamayın bu dediğimi.