Daha garibini yeni görüyorum, malzeme kalitesine bu kadar takılıp Scyrox için A verilmiş.
Detaylar
Kim cevapladı?Yok mu gruptan 2-3 kişi daha?
A tier kategorisi geniş oldu bayağı, Mad R'ı B'ye koysam, R1 Pro ile aynı olacaktı.
Puan sistemi daha mantıklı olurdu. Teknik olarak şu anda Leviathan listedeki ürünlerin neredeyse hepsinden daha önde. Hangisi 54L15 kullanıyor ?
Hala yok FP yok bu model fiyat açısından daha mantıklı diyen arkadaşlar var keşke rehberi tam okusaydınız.
F/P olarak ben bir yorum yapmadım zaten bu denlikte listede F/P saçma olurdu.
52840 ile aradaki farkı hissetmek mümkün değil ki? İki mouse de sRAM'ın %30'unu falan kullanıyor anca.Puan sistemi daha mantıklı olurdu. Teknik olarak şu anda Leviathan listedeki ürünlerin neredeyse hepsinden daha önde. Hangisi 54L15 kullanıyor ?
Gecenin 2'sinde gruplaşıp linç etmeye gerek yok, adam akıllı münakaşa edersek yanlışları düzeltebiliriz. Konuyu tam okusaydınız alt kısımda 'hata yapmış olabilirim, uyarırsanız düzeltirim' dedim, fakat amaç farklı olduğu için görmemişsiniz.
52840 ile aradaki farkı hissetmek mümkün değil ki? İki mouse de sRAM'ın %30'unu falan kullanıyor anca.
Nasıl mümkün değil? Güç tüketimi olarak arada dağlar kadar fark var. Leviathan’ın verisi doğru değil zaten. 150 saat çok az girilmiş.
Resmi sitede ne yazıyorsa onu girdim.
Gecenin 2'sinde gruplaşıp linç etmeye gerek yok, adamakıllı münakaşa edersek yanlışları düzeltebiliriz. Konuyu tam okusaydınız alt kısımda 'hata yapmış olabilirim, uyarırsanız düzeltirim' dedim, fakat amaç farklı olduğu için görmemişsiniz.
Gruplaşma? Tier list gördüğüm için gelip inceledim. Konuyu tam okuduğum için zaten şaşırdım.
Kullandığınızı belirtmiştiniz.
150 saat kullandım demedim, 3-4 saat anca.