Masali

Çalışkan
Senelerdir hevesim gelip gidiyor fakat bu sefer gerçekten almak istiyorum. Lakin Direct Drive bir set ile başlarsam ve hevesim kaçarsa kötü olur. Ama fosil setlere (G29, T300 vb.) hevesimi test etmek için bile para vermek istemiyorum. Karşı komşumda dişli sistem bir direksiyon seti var; onda oynadığımda o bana oyuncak gibi hissettirdi. Sizce ne yapmalıyım?

Senelerdir hevesim gelip gidiyor fakat bu sefer gerçekten almak istiyorum. Lakin Direct Drive bir set ile başlarsam ve hevesim kaçarsa kötü olur. Ama fosil setlere (G29, T300 vb.) hevesimi test etmek için bile para vermek istemiyorum. Karşı komşumda dişli sistem bir direksiyon seti var; onda oynadığımda o bana oyuncak gibi hissettirdi. Sizce ne yapmalıyım?
VD4 al PXN.

Hevesin gidip geliyorsa elinden hızlıca çıkarabilmen gerekecek. Onun için eğer değer kaybı olmasın istiyorsan ikinci elden, güzel bir fiyata Moza R3 düşünebilirsin elbette.
Moza R3 artik alinmaz hocam.

Eğer vitesli oyunlar ya da Ets'ye araba modu kurup manuel oynayacaksanız eğlencesi olmaz. Bence direksiyon setinin en önemli özelliği vitesli olmasıdır. Ekstradan bir pedal çok bir şey kaybettirmez ama çok şey kazandırır bence.

İşte herkese bunu anlatmaya çalışıyorum. Dişli veya kayışlı sistemler oyuncaktan farksızdır 2026'ya girerken bunlara beş kuruş verilmez. Direct Drive'dan sıkılma ihtimaliniz yok.

Direct Drive'a bu model ile başlayın. Hoşunuza giderse bütçe artırıp PXN VD6 yada Moza R5'e geçersiniz. R3'ü çok önermem malzeme kalitesi olarak vasat.

Yılbaşından sonrayı beklerseniz de ithalatçıda stoklara girecek. Hepsiburada veya Trendyol üzerinden taksitli alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Yardımcı olan herkese teşekkürler. Yurtdışından getirtme imkanım olduğu için ileri vakitlerde oradan getirmeye karar verdim. O zamanki duruma göre Pxn VD4 veya Moza r3 seçeneklerinden birini seçeceğim. Ama sorun olursa buradan rampage alacağım.

Yardımcı olan herkese teşekkürler. Yurtdışından getirtme imkanım olduğu için ileri vakitlerde oradan getirmeye karar verdim. O zamanki duruma göre Pxn VD4 veya Moza r3 seçeneklerinden birini seçeceğim. Ama sorun olursa buradan rampage alacağım.
Buradan Rampage fln almayın hocam. Bütçe düşecekse de PXN V10 Pro alırsınız. 2026 ya giriyoruz artık Direct Drive dışında bir şey alınmaz.