Detaylar
Kim cevapladı?AdvocateD
Becerikli
Onu çocuğunuza almışsınızdır kendinize ne aldınız
AdvocateD
Becerikli
Hocam yurt dışından getirtme fırsatım var ancak pxn VD4 biraz daha pahalı galiba moza R3'ten bu konu hakkında biraz bilgim var bence moza da gayet tatmin edecektir beni.
Şu an Pxn'de 60 euro indirim var.
samet akkuş
Üyecik
Senelerdir hevesim gelip gidiyor fakat bu sefer gerçekten almak istiyorum. Lakin Direct Drive bir set ile başlarsam ve hevesim kaçarsa kötü olur. Ama fosil setlere (G29, T300 vb.) Hevesimi test etmek için bile para vermek istemiyorum. Karşı komşumda dişli sistem bir direksiyon seti var; onda oynadığımda o bana oyuncak gibi hissettirdi. Sizce ne yapmalıyım?
Bence PXN bekle, daha mantıklı gemiler yolda.
Bence PXN bekle, daha mantıklı gemiler yolda.
Masali
Çalışkan
Senelerdir hevesim gelip gidiyor fakat bu sefer gerçekten almak istiyorum. Lakin Direct Drive bir set ile başlarsam ve hevesim kaçarsa kötü olur. Ama fosil setlere (G29, T300 vb.) Hevesimi test etmek için bile para vermek istemiyorum. Karşı komşumda dişli sistem bir direksiyon seti var; onda oynadığımda o bana oyuncak gibi hissettirdi. Sizce ne yapmalıyım?
Bence pxn bekle, daha mantıklı gemiler yolda.
Kardeşim Thull aldım bile resmen şu anda inanılmaz konforlu çok güzel oyun keyfini alıyorum sana tavsiyemdir.
samet akkuş
Üyecik
Bence thull A101 marka olduğunu için her açıdan kötü bende V995 var hem F/P olduğu için hem de heves gelip geçici düşünmeye gerek yok.
Masali
Çalışkan
Bence thull A101 marka olduğunu için her açıdan kötü bende V995 var hem F/P olduğu için hem de heves gelip geçici düşünmeye gerek yok.
Hocam aldım bile zaten bütçeyi zorlardım V995 ile bence en iyisi v900.
samet akkuş
Üyecik
Çocuğuna ne aldın?
Yeni konular
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı