Murtazaa

Başarılı
Merhaba, iyi günler. Moza R3 mü yoksa Thrustmaster T300 RS GT mi almalıyım? İkisi de aynı fiyata geliyor ama Thrustmaster’da vites var, Moza’da ise pedal ve vites yok; ayrıca onları almam gerekiyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, iyi günler. Moza R3 mü yoksa Thrustmaster T300 RS GT mi almalıyım? İkisi de aynı fiyata geliyor ama Thrustmaster'da vites var, Moza'da ise pedal ve vites yok; ayrıca onları almam gerekiyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Moza al artık devir dd devri ileride debriaj, vites gibi şeyleri alırsın sağlam temelin olsun.

Evet bende de T300RS GT var. Ekstra fan taktım içine. Bence T300 sıfır yerine 2. el alınmalı 2.elde heves edip bırakan temiz, ucuz cihazlar var ben öyle aldım.

Hocam 2023 11. ayda alınmış garantisi yok ama kutu fatura var. Moza da garanti var ama alsam ekstra pedal +vites 6 bin lira ekstra ödemem lazım bence mantıklı olabilir T300 RS GT.

Thrustmaster'da da vites yok. Hangi siteden bakıyorsunuz?

2. el direksiyona birlikte satıyor.

Hocam 2023 11. ayda alınmış garantisi yok ama kutu fatura var. Moza da garanti var ama alsam ekstra pedal +vites 6 bin lira ekstra ödemem lazım bence mantıklı olabilir T300 RS GT.

2. el direksiyona birlikte satıyor.

Hocam şöyle cihazın kronik bir sorunu olmadığı için garanti çok önemli değil ama ben aldığımda daha 1 yıl garantisi vardı cihaz temizdi kullanan arkadaş 2 hafta kullanmış sonra kutusna kaldırmış köşede tozlanmıştı yüz yüze gidip inceleyin cihazı vidaları açılmışmı tornavida değmişmi bakın kılcal cizikler olur normaldir 2.el cihaz sonuçta darbe kırık çıkık kontrol edip alınabilir bu arada kaç TL?

Hocam şöyle cihazın kronik bir sorunu olmadığı için garanti çok önemli değil ama ben aldığımda daha 1 yıl garantisi vardı cihaz temizdi kullanan arkadaş 2 hafta kullanmış sonra kutusna kaldırmış köşede tozlanmıştı yüz yüze gidip inceleyin cihazı vidaları açılmışmı tornavida değmişmi bakın kılcal cizikler olur normaldir 2.el cihaz sonuçta darbe kırık çıkık kontrol edip alınabilir bu arada kaç TL?
17000 TL vitesle + param güvende komisyonu var