Hocam maalesef bütçeyi aşıyor sizce R3 mü T300 RS GT mi ikisinin de fiyatı aynı 17 bin TL'ye var ama Thrustmaster da vites var ayrıca debriyaj pedalı da almaya gerek yok bütçe maksimum 20 bin TL.

Sonradan para biriktirim vites ve debriaj alırım dersen R3 ama bekleyemem hemen lazım dersem T300RS GT. Senin yerinde olsam sabırılı olup R3 alırdım geleceğe dönük bir yatırım olurdu.

Hocam maalesef bütçeyi aşıyor sizce R3 mü T300 RS GT mi ikisinin de fiyatı aynı 17 bin TL'ye var ama Thrustmaster da vites var ayrıca debriyaj pedalı da almaya gerek yok bütçe maksimum 20 bin TL.
Direct Drive Moza R3 varken T300 RS yanına alternatif bile olamaz.

Aceleniz yoksa biraz bekleyin Aralık ayı içinde yukarıda attığım PXN'in VD4 modeli de gelecek. Muhtemelen 20k veya altı fiyatı olacak. O da R3 ten daha kuvvetli bir model.

Son düzenleme:
Hocam bunlardan birini alıp sıkılmazsam üst modele geçmeyi düşünüyorum VD6 veya R5.

https://shbd.io/s/h7HCbLO8 bu ilandaki iyi midir?
Biraz daha az verip sıfır garantili bu modeli alabilirsiniz.

Yok aldıktan sonra satarım diyorsanız R3 alın. Ben R3 aldım ilk günden arıza verdiği için markaya karşı biraz önyargım var. Ama memnun olan da çok. Size kalmış.

Biraz daha az verip sıfır garantili bu modeli alabilirsiniz.

Yok aldıktan sonra satarım diyorsanız R3 alın. Ben R3 aldım ilk günden arıza verdiği için markaya karşı biraz ön yargım var. Ama memnun olan da çok. Size kalmış.

İleride büyük ihtimalle satarım R5 veya VD6 alırım. Attığım ilandaki iyi mi geldiğinde nelere dikkat etmem lazım?

İleride büyük ihtimalle satarım R5 veya VD6 alırım. Attığım ilandaki iyi mi geldiğinde nelere dikkat etmem lazım?
İyidir muhtemelen az bir süre kullanmış. Geldiğinde direksiyon ile motorun bağlantı sorunu var mı kopma oluyor mu ona bakmak lazım öncelikle. Onun dışında dişliler gibi sıkıntıları olmuyor Direct Driveların. Bir de pedallara uygulaması üzerinden bakılabilir. Tepkileri doğru mu ölü bölgesi var mı diye.