Detaylar
Kim cevapladı?Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
Şunun gibi bir güzelliğe bakıp'da Brave demek mümkün mü?
Firefox kullanıyorum. Şu erkana baktıkça bakasım geliyor. Özelleştirme seçeneği çok daha fazla. O yüzden Firefox.
Bonjourr. Resim'de Unsplash koleksiyonundan. Koleksiyon numarası: 634016
İtachi Uchiha
Yetkin
Her ikisinide kullanıyorum. Edge aynı sekme ve eklentilere sahipken 100-150 mb daha az kaynak kullanıyor.Edge bana Brave ve Google Chrome'a göre hantal geldi, hiç beğenemedim onu, yapısını sevmiyorum.
Ayrıca dikey sekme kullananlar içinde iyi bir alternatif.
Brave gizlilik açısından iyi değil geçmişte kullanıcıların bilgisayarına gizli şekilde vpn yüklediği ortaya çıkmıştı ve başka olayları da var. Firefox olayı aşırı abartıldı. İnsanlar okumadan direkt eleştirme moduna geçtiler. Mozillanin geçtiğimiz gün tekrar yaptığı açıklamayı okursanız daha iyi anlarsınız.
Nedense Firefox'ta Google uygulamaları yavaş çalışıyor. Brave'de işlevsiz olan şu dahili VPN, gereksiz yapay zeka asistanı falan kaldırıp daha sade ve özelleştirilebilir bir tarayıcı yapsalar iyi olacak. Şu BAT kazanma olayı iyide random meme coin BAT'a kıyasla daha çok yukarı çıkarken. Bu coinin böyle sürünmesi tuhaf. Neyse bakalım solana cüzdanım Rewards'a bağlı. 10 sene Brave kullanalım ne kadar kazandıracak.
Son düzenleme:
Göründüğü Gibi Olan
Yetkin
- Makaleler
- 1
Brave'i de kullandım. Bana Chrome'dan farklı bir tat vermedi. Firefox kullanıyorum.
Ken Carson
Uzman
Bende yakın zamanda Firefox'tan Brave'ye geçtim. Brave'nin daha hızlı olduğunu düşünüyorum. Özellikle Firefox'ta Youtube donuyordu, 5-10 saniye hiçbir şey yapamıyordum. Brave'ye geçtiğimden beri öyle bir sorun da yok.
Reend
Başarılı
Chromium'ların Arayüzü nedense bana aşırı kötü geliyor. Firefox'u birkaç ayar kapatıp uBlock Origin ile kullanmak daha mantıklı bence.