Mozilla Firefox vs Brave

Size göre hangisi genel olarak daha iyi?

• Oy verenlerin toplamı
    39
Gizlilik benim için önemli değil, güvenlik konusunda ise; hangisi güvenilir biz kullanıcılar bilemeyiz. PC'de Firefox'u seçiyorum. Brave'i sade bulmuyorum.

Mobil'de ise Chrome'u şimdilik hiç biriyle değişmem.

1740926737094.webp

Şunun gibi bir güzelliğe bakıp'da Brave demek mümkün mü?
Firefox kullanıyorum. Şu erkana baktıkça bakasım geliyor. Özelleştirme seçeneği çok daha fazla. O yüzden Firefox.
Bonjourr. Resim'de Unsplash koleksiyonundan. Koleksiyon numarası: 634016

Brave gizlilik açısından iyi değil geçmişte kullanıcıların bilgisayarına gizli şekilde vpn yüklediği ortaya çıkmıştı ve başka olayları da var. Firefox olayı aşırı abartıldı. İnsanlar okumadan direkt eleştirme moduna geçtiler. Mozillanin geçtiğimiz gün tekrar yaptığı açıklamayı okursanız daha iyi anlarsınız.

Nedense Firefox'ta Google uygulamaları yavaş çalışıyor. Brave'de işlevsiz olan şu dahili VPN, gereksiz yapay zeka asistanı falan kaldırıp daha sade ve özelleştirilebilir bir tarayıcı yapsalar iyi olacak. Şu BAT kazanma olayı iyide random meme coin BAT'a kıyasla daha çok yukarı çıkarken. Bu coinin böyle sürünmesi tuhaf. Neyse bakalım solana cüzdanım Rewards'a bağlı. 10 sene Brave kullanalım ne kadar kazandıracak.

Son düzenleme:
Bende yakın zamanda Firefox'tan Brave'ye geçtim. Brave'nin daha hızlı olduğunu düşünüyorum. Özellikle Firefox'ta Youtube donuyordu, 5-10 saniye hiçbir şey yapamıyordum. Brave'ye geçtiğimden beri öyle bir sorun da yok.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt