Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şu an çalışıyorum 4'te mesaim bitiyor uygun zamanda yardımcı olabilirim. Takıldığın yeri söylersen yardımcı olabilirim.
Tamamdır hocam çok sağ olun.

Hocam şu an çalışıyorum 4'te mesaim bitiyor uygun zamanda yardımcı olabilirim. Takıldığın yeri söylersen yardımcı olabilirim.
Sizi çok yormayacaksam şu an bu aşamadayım.

5. kernel bölümünü olu■turun ve yaz■n- telnet ba■lant■s■nda a■a■■daki komutlar■ girin:

Ubirmvol /dev/ubi0 -n kernel.
Ubimkvol /dev/ubi0 -n 1 -n kernel -s 9mib-

Ard■ndan:
/Busybox-ARM64 ubiupdatevol /dev/ubi0_1 /tmp/initramfs-kernel.bin

Buraya kadar yaptım ama./busybox ile olan komutu telnet sessionuma henüz girmedim, busyboxı ve intramfs-kernel. Bin ile biten dosyayı /tmp klasörüne upload ettim. Şimdi haliyle benim indirdiğim dosyanın adı böyle değil "OpenWrt-23. 05.0-RC3-MediaTek-filogic-mercusys_mr90X-V1-initramfs-kernel. Bin" tam olarak böyle. Bu yukarıda yazan komutu girersem çalışmayacaktır diye düşünmüştüm, o yüzden dosyamın adını o komuttaki gibi editledim, doğru mu gidiyorum? Önceki aşamaları başarılı şekilde devam ettirdim.

En son da yine aynı şekilde sonu sysupgrade. Bin ile biten dosyamı /tmp klasörüne upload edip adını kolaylık olsun diye komuttaki şekliyle dümdüz sysupgrade. Bin diye değiştirecektim?

güncelleme OpenWrt kurdum internet bağlantısını sağlamak için ne yapmam gerekli arkadaşlar PPPoE ID ve şifremi biliyorum yönlendirebilir misiniz?

Tamamdır hocam çok sağ olun.

Sizi çok yormayacaksam şu an bu aşamadayım.

5. kernel bölümünü olu■turun ve yaz■n- telnet ba■lant■s■nda a■a■■daki komutlar■ girin:

Ubirmvol /dev/ubi0 -n kernel.
Ubimkvol /dev/ubi0 -n 1 -n kernel -s 9mib-

Ard■ndan:
/Busybox-ARM64 ubiupdatevol /dev/ubi0_1 /tmp/initramfs-kernel.bin

Buraya kadar yaptım ama./busybox ile olan komutu telnet sessionuma henüz girmedim, busyboxı ve intramfs-kernel. Bin ile biten dosyayı /tmp klasörüne upload ettim. Şimdi haliyle benim indirdiğim dosyanın adı böyle değil "OpenWrt-23. 05.0-RC3-MediaTek-filogic-mercusys_mr90X-V1-initramfs-kernel. Bin" tam olarak böyle. Bu yukarıda yazan komutu girersem çalışmayacaktır diye düşünmüştüm, o yüzden dosyamın adını o komuttaki gibi editledim, doğru mu gidiyorum? Önceki aşamaları başarılı şekilde devam ettirdim.

En son da yine aynı şekilde sonu sysupgrade. Bin ile biten dosyamı /tmp klasörüne upload edip adını kolaylık olsun diye komuttaki şekliyle dümdüz sysupgrade. Bin diye değiştirecektim?

güncelleme OpenWrt kurdum internet bağlantısını sağlamak için ne yapmam gerekli arkadaşlar PPPoE ID ve şifremi biliyorum yönlendirebilir misiniz?

Network- Interfaces - 2.sıradaki wana edit de protocolu pppoe olarak değiştir sonra modem kullanıcı adını ve şifreni gir. Device kısmına wan.35 gir enterla save apply yap bağlantı gelmezse eth0.35 veya eth1.35 olarak dene

Network- ınterfaces - 2.sıradaki wana edit de protocolu PPPoE olarak değiştir sonra modem kullanıcı adını ve şifreni gir. Device kısmına WAN. 35 gir enterla save apply yap bağlantı gelmezse ETH0.35 veya ETH1.35 olarak dene.
Hocam benim eski modemde VLAN ID 1723 gözüküyordu, açıkçası mercusysin kendi arayüzünde de 35 yaptığımda internet bağlantısı alamadım, 1723 yaptığımda almıştım. Ama şimdi WAN. 1723 yazmama rağmen bağlantım yok şimdi ETH olarak deneyeceğim.

* Güncelleme: ETH1.1723 çalıştı, çok teşekkür ederim.