Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
Monaco'nun forveti net 5 pozisyon+penaltı yediği ve takım olarak futbol oynamadıkları halde GS'ye resmen pozisyon vermeden maçı aldı. Sığırpress her takıma karşı çalışmıyor. GS Atletico'dan puan alamaz belki City'den puan alabilir ama bırak ilk 8'i ya da kura şansı için 16'yı ilk 24 işini bile riske attılar. Zaten başlarında sığırgüdücü Okan olduğu sürece de bundan fazlası beklenemezdi. GS'ye teknik direktör değişikliği şart gibi bir şey. Hatta iddia ediyorum GS yönetimi bile kaza bela okan Buruk'a bir teklif gelsin ya da en kötü bu sene şampiyon olamayalım da Okan'ı gönderecek bahanemiz olsun diye içten içe dua ediyordur.
Okan git artık yaa. Bıktırdın bizi bıktırdın.
5
5124
Ziyaretçi
Maçın 1 dakikasına bile bakmadım, Okan Buruk gittikten sonra bakarım belki.
Son düzenleyen: Moderatör:
Sanki bilerek kaçırdılar gibi geldi bana.Monaco'nun forveti net 5 pozisyon+penaltı yediği ve takım olarak futbol oynamadıkları halde GS'ye resmen pozisyon vermeden maçı aldı. Sığırpress her takıma karşı çalışmıyor. GS Atletico'dan puan alamaz belki City'den puan alabilir ama bırak ilk 8'i ya da kura şansı için 16'yı ilk 24 işini bile riske attılar. Zaten başlarında sığırgüdücü Okan olduğu sürece de bundan fazlası beklenemezdi. GS'ye teknik direktör değişikliği şart gibi bir şey. Hatta iddia ediyorum GS yönetimi bile kaza bela okan Buruk'a bir teklif gelsin ya da en kötü bu sene şampiyon olamayalım da Okan'ı gönderecek bahanemiz olsun diye içten içe dua ediyordur.
Rotasyon oyuncun yok, ilk yarı fişi çekemezsen kaybedersin, bulduğunu atacaksın. Bu kadar basit.