Tersten başlıyorum.
Bu yüzden Demir Ege ve Kartal gibi armanın ağırlığını bilen oyuncular bu takımda oynamak zorunda, Cerny gibi hata yaptığında kendini tokatlayan adamlar lazım.
Cengiz gibi torpilli boş beleşler değil.
Bunlar altyapının evlatları. Ama taraftar da ne yapması gerektiğini bilecek, ilk hatalarında ıslıklamayacak. Biz Beşiktaşlılar, futbolu doruklarda izleriz.
Kimi tanıyorsam hepsi böyledir. Tribünde bu olay daha da artıyor.
Beşiktaş'ın en kötü başkanı tartışmasız Yıldırım Demirören'dir.
Yıldırım Demirören, Hasan Arat kadar kısa sürede kulübe zarar vermemiştir. Lakin evet, kendisi tıpkı Ali Koç gibi birisidir ve en kötü başkanı olmaya da hakkı vardır.
ANÇ denen hurdacı hakkında da gerekli konuşmalar GF ve çArşı tarafından yapıldı.
İşte olay bu. Gerekli konuşmalar, konuşmaları ve sivri açıklamaları, parmak sallamaları herkes yapıyor. Bu adamın staddan içeri girememesi lazım, eylem lazım, fiil lazım.
Edebiyle mi? Abdullah Avcı'ya boştayken maaş ödemesi yapacak kontratı yapan ben miydim?
Bu tamamen Avcı'nın karaktersizliğiydi ve ondan daha iyi bir seçenek de yoktu. Daha uzun yıllar görev alabilecek bir hoca olarak düşündüler sezonsal olarak daha çok. O da devrim sırasında uçtu.
Deplasmandaki meşhur Bülent Yıldırım faciasında suspus olan ben miydim? Aşk hayatı çalkantılı olan adamları son 2 senesinde kadroya dolduran ben miydim?
Loris Karius denen kovaya 3.5 milyon sıkan ben miydim? Biz bu adamların maaşlarını ve tazminatlarını ödedik, bazılarının davası hâlen sürüyor.
Kesinlikle ve kesinlikle Bülent Yıldırım faciasına suspus demenize katılmıyorum. Direk mikrofona geçti, gerekli televizyon kanallarına bağlanıp konuştu, TFF ve MHK'a yüklendi. Şimdi söylemek istemiyorum çok klişe olacak ama en azından şöyle diyeyim, Beşiktaş'ın çok net ayağı kaydırıldı. Bundan en çok fayda göreni de sen biliyorsun. Önceki 2017-2018 sezonunda da Kadıköy'de biçtiler bizi, orada da sesi çıktığı kadar konuştu. Yahu bir de surasından bak, bu adam kadar Beşiktaş'ın hakkını yedirtmeyip çıkıp konuşan adam oldu mu yakın Beşiktaş tarihinde, olmadı.
Nihayet de çıkışlarının sebebiyle ayağı kaydırıldı. Bunu sen de biliyorsun hoca.
Karius meselesine de gelecek olursak, kötü bir transferdi, evet. Ama senin elde etmiş olduğun paraların yanında hiçbir şey değildi bu para. Ayrıca, iddia ediyorum Ersin'den de çok daha iyidir Karius şuan

.