Bir Galatasaraylı olarak Beşiktaş taraftarı arkadaşlara seslenmek istiyorum. Sergen istifa diyenleriniz oluyor. Arkadaşlar, birkaç haftada mucize bekleyemezsiniz kimseden. İnsanlara planlama için biraz zaman tanımak zorundasınız. Hele bir transfer dönemi gelsin, Sergen hocanız istediği transferleri yapsın, sonra takım böyle gitmeye devam ederse o zaman kovarsınız zannımda. Acele etmemek lazım. Sergen'i karakter olarak sevmem ama Beşiktaş'a göre iyi hoca olduğunu düşünüyorum.

Geçmiş olsun.
Yıldız küstürerek, asıl mevkiisi kanat olan adamı 8 numara oynatıp kendi torpilli oyuncusunu onun yerine oynatırsan, sonra bu torpilli oyuncun sakatlanınca yerine diğer torpilli oyuncuyu oynatırsan, televizyonda '3 transfer dönemi' diyen hocalara salladıktan sonra kendisi 3 dönem transfer dönemi isteyemez.
Sergen istifa edene kadar Beşiktaş futbol takımını izlemiyorum, bu diyete bir önceki maç başlamıştım ve hayatım güzelleşti. Dusan Alimpijevic ile devam, hiç yoksa arma için canını dişine takan adamlar topluluğu var.

Fikret Orman Beşiktaş'ın asıl sahibinin kendisi olduğunu sanarak, taraftarı karşısına alarak kendisini dev aynasında gördüğü sürece istenmeyecek.
F. Orman hiçbir zaman Beşiktaş'ın sahibi gibi davranmadı, edebiyle istifa etti. Rakip olan varsa çıksın, buyursun dedi. Rakibi en yakınından çıktı.

Gezi Parkı'nda tribün grupları tasfiye edilip içeri atılırken herkesi sahipsiz bırakan, Beşiktaş'ın çocuklarına güvenlikleri salan adamı kimse istemeyecek.
Haklı veya haksız olarak, şuan futbol konuşuyoruz hocam.

çArşı kendi özelinde politik konulara giriş yapıyor, bununla ilgili zaten konuşmuyoruz. Bu konumda adam iki tarafın orta noktasında durdu. Fikret Orman'ı o durumda anlamanız gerekir.

Ayrıca çArşı, Beşiktaş için vardır ama Beşiktaş çArşı için değildir.

çArşı, Beşiktaş'ı gerek tribünde, gerek deplasmanda, gerek politik konularda desteklemek için vardır.

Fikret Orman döneminde esip gürleyen GoodFellas ve çArşı çıkıp neden kulübü panayıra çeviren ANÇ'e karşı rol almıyor? Beşiktaş tarihinin en kötü başkanı olan H. Arat'a karşı neden ses edilmiyor? Biraz da bunları sorgulamak lazım değil mi?

Arma için savaştıkları için sevdik Beşiktaş'ı.
Taraftardan başka ki o da şüpheli, arma için savaşan mı kaldı? İbrahim Toraman'lar, Ersan Gülüm'ler, Sivok'lar yok hoca artık. Modern futbol böyle işlemiyor. Oyuncular kulübü bir banka olarak görüyor.

Son düzenleme:
F. Orman hiçbir zaman Beşiktaş'ın sahibi gibi davranmadı, edebiyle istifa etti. Rakip olan varsa çıksın, buyursun dedi. Rakibi en yakınından çıktı.
Edebiyle mi? Abdullah Avcı'ya boştayken maaş ödemesi yapacak kontratı yapan ben miydim? Deplasmandaki meşhur Bülent Yıldırım faciasında suspus olan ben miydim? Aşk hayatı çalkantılı olan adamları son 2 senesinde kadroya dolduran ben miydim?
Loris Karius denen kovaya 3.5 milyon sıkan ben miydim? Biz bu adamların maaşlarını ve tazminatlarını ödedik, bazılarının davası hâlen sürüyor.
çArşı kendi özelinde politik konulara giriş yapıyor, bununla ilgili zaten konuşmuyoruz. Bu konumda adam iki tarafın orta noktasında durdu. Fikret Orman'ı o durumda anlamanız gerekir.

Ayrıca çArşı, Beşiktaş için vardır ama Beşiktaş çArşı için değildir.

çArşı, Beşiktaş'ı gerek tribünde, gerek deplasmanda, gerek politik konularda desteklemek için vardır.

Fikret Orman döneminde esip gürleyen GoodFellas ve çArşı çıkıp neden kulübü panayıra çeviren ANÇ'e karşı rol almıyor? Beşiktaş tarihinin en kötü başkanı olan H. Arat'a karşı neden ses edilmiyor? Biraz da bunları sorgulamak lazım değil mi?
Beşiktaş her daim halkın yanındadır, çArşı da halktır ve halkın yanında durur. çArşı Beşiktaş içindir lâkin Beşiktaş'ın itici gücü her daim yüce Beşiktaş Kapalısı'dır.
Fiko döneminde esip gürleyen GF Spor Şube'den daha ilk senesinde ceza aldı, bu sene tribünlere döndü gene ceza yedi ve Avrupa'ya geçti tamamen.
çArşı'nın beyin adamları staddan men cezalarıyla boğuşuyor kaç yıldır, ANÇ denen hurdacı hakkında da gerekli konuşmalar GF ve çArşı tarafından yapıldı.
Hasan Arat zaten ihraç edildi ve davası açıldı. Ayrıca Beşiktaş'ın en kötü başkanı tartışmasız Yıldırım Demirören'dir.

Taraftardan başka ki o da şüpheli, arma için savaşan mı kaldı? İbrahim Toraman'lar, Ersan Gülüm'ler, Sivok'lar yok hoca artık. Modern futbol böyle işlemiyor. Oyuncular kulübü bir banka olarak görüyor.
Bu yüzden Demir Ege ve Kartal gibi armanın ağırlığını bilen oyuncular bu takımda oynamak zorunda, Cerny gibi hata yaptığında kendini tokatlayan adamlar lazım.
Cengiz gibi torpilli boş beleşler değil.

O çok sevdiğiniz ganyancının istatistikleri:

Tersten başlıyorum.

Bu yüzden Demir Ege ve Kartal gibi armanın ağırlığını bilen oyuncular bu takımda oynamak zorunda, Cerny gibi hata yaptığında kendini tokatlayan adamlar lazım.
Cengiz gibi torpilli boş beleşler değil.
Bunlar altyapının evlatları. Ama taraftar da ne yapması gerektiğini bilecek, ilk hatalarında ıslıklamayacak. Biz Beşiktaşlılar, futbolu doruklarda izleriz.

Kimi tanıyorsam hepsi böyledir. Tribünde bu olay daha da artıyor.

Beşiktaş'ın en kötü başkanı tartışmasız Yıldırım Demirören'dir.
Yıldırım Demirören, Hasan Arat kadar kısa sürede kulübe zarar vermemiştir. Lakin evet, kendisi tıpkı Ali Koç gibi birisidir ve en kötü başkanı olmaya da hakkı vardır.
ANÇ denen hurdacı hakkında da gerekli konuşmalar GF ve çArşı tarafından yapıldı.
İşte olay bu. Gerekli konuşmalar, konuşmaları ve sivri açıklamaları, parmak sallamaları herkes yapıyor. Bu adamın staddan içeri girememesi lazım, eylem lazım, fiil lazım.
Edebiyle mi? Abdullah Avcı'ya boştayken maaş ödemesi yapacak kontratı yapan ben miydim?
Bu tamamen Avcı'nın karaktersizliğiydi ve ondan daha iyi bir seçenek de yoktu. Daha uzun yıllar görev alabilecek bir hoca olarak düşündüler sezonsal olarak daha çok. O da devrim sırasında uçtu.

Deplasmandaki meşhur Bülent Yıldırım faciasında suspus olan ben miydim? Aşk hayatı çalkantılı olan adamları son 2 senesinde kadroya dolduran ben miydim?
Loris Karius denen kovaya 3.5 milyon sıkan ben miydim? Biz bu adamların maaşlarını ve tazminatlarını ödedik, bazılarının davası hâlen sürüyor.

Kesinlikle ve kesinlikle Bülent Yıldırım faciasına suspus demenize katılmıyorum. Direk mikrofona geçti, gerekli televizyon kanallarına bağlanıp konuştu, TFF ve MHK'a yüklendi. Şimdi söylemek istemiyorum çok klişe olacak ama en azından şöyle diyeyim, Beşiktaş'ın çok net ayağı kaydırıldı. Bundan en çok fayda göreni de sen biliyorsun. Önceki 2017-2018 sezonunda da Kadıköy'de biçtiler bizi, orada da sesi çıktığı kadar konuştu. Yahu bir de surasından bak, bu adam kadar Beşiktaş'ın hakkını yedirtmeyip çıkıp konuşan adam oldu mu yakın Beşiktaş tarihinde, olmadı.

Nihayet de çıkışlarının sebebiyle ayağı kaydırıldı. Bunu sen de biliyorsun hoca.

Karius meselesine de gelecek olursak, kötü bir transferdi, evet. Ama senin elde etmiş olduğun paraların yanında hiçbir şey değildi bu para. Ayrıca, iddia ediyorum Ersin'den de çok daha iyidir Karius şuan 😀.

Yıldız küstürerek, asıl mevkiisi kanat olan adamı 8 numara oynatıp kendi torpilli oyuncusunu onun yerine oynatırsan, sonra bu torpilli oyuncun sakatlanınca yerine diğer torpilli oyuncuyu oynatırsan, televizyonda '3 transfer dönemi' diyen hocalara salladıktan sonra kendisi 3 dönem transfer dönemi isteyemez.
Sergen istifa edene kadar Beşiktaş futbol takımını izlemiyorum, bu diyete bir önceki maç başlamıştım ve hayatım güzelleşti. Dusan Alimpijevic ile devam, hiç yoksa arma için canını dişine takan adamlar topluluğu var.
İyi de adam yeni gelmedi mi? İlk transfer dönemini bir geçirsin bakalım. :)

Bence BJK'nın başına Nuri Şahin çok daha iyi olur, Sergen'in ne futbol dünyasından ne oyunculardan ne taktikten ne menajerlikten haberi yok, kendi kendine takılıyor öylesine. Şampiyon yaptığı sene de Abubakar ve 2-3 adamın aşırı ekstra performansı sayesinde olmuştu zaten.