Detaylar
Kim cevapladı?seeraddar
Yetkin
Hakemde de sıkıntı var, oyuncularda da. Okan iki ayda şu kadroyu bile antrenmanlarla yiyip bitirmiş. Böyle bir futbol oynama şekli yok, ligde oynamıyorsun. Okan'ın vizyonu bu kadar, lige kadar.
Mis gibi oynuyorlar nasıl yiyip bitirmiş? Son gol Singo'ya, 2. gol Yunus'a ve Eren'e topu kaptırınca durup konuşuyorlar bildiğin. İlk gol bilemiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Okan, Lemina, Barış, Sane, bunları çıkar. @okanburuk (Kendisi de istifa etsin.)
36 milyon.
Şehsuvar Kementoğlu
Başarılı
Birader sen bu futbola iyi mi diyorsun gerçekten? Sane 95 tane top kaybetti ruhsuz, bencil, gitmek için oynuyor gibi. Frankfurt önde basıyor sen riskli paslarla çıkmaya çalışıyorsun adamlar senden çevik, sen de Barcelona değilsin vur gitsin aç oyun dağılsın. Sürekli geriye paslar, ileri koşan dikine oynayan adam yok, Mertens vardı en son, bazen de Torreira ve Yunus yapıyor arada ama koşan oyuncu yoksa bi şeye yaramaz. Ben bu futbolu beğenmiyorum zeka ve taktik olmadan karambole oynanan futboldan nefret ediyorum. 100 milyon dolar harca şu Kayserispor ile oynuyormuş gibi davran, yok öyle.
Türkiye Galatasaray Federasyonu.O değil de 2 metreden topu stat dışına atan Barış Alper milli takımda ilk 11 oynarken; topu 90'a tıkıyıp nefis bir gol atan Can Uzun kadroya alınmıyor. Yazık.
Süper Lig aslında o kadar kötü bir lig değil ha.
Bence de. Premier Lig'den bile iyi.