Baska konuda demistim gol yemezsek 1 puan gelir gol falan atamayiz diye. Sansa 1 tane attik ama 5 yedik belliydi zaten kadrodan, o kadar oyuncu alindi hicbiri yok. Bu kadroya Zonguldak Komur Spor bile 5 atar.
Detaylar
Kim cevapladı?Galatasaray, 2025-2026 sezonunun UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında deplasmanda Eintracht Frankfurt'a 5-1 yenildi.
Goller:
Goller:
- 8' Yunus Akgün 0-1
- 37' D. Sanchez (KK) 1-1
- 45+2 C. Uzun 2-1
- 45+4 W. Singo (KK) 3-1
- J. Burkardt 66' 4-1
- A. Knauff 75' 5-1
Son düzenleyen: Moderatör:
Galatasaray'ın ne oynadığını / hangi formasyon ile oynadığını anlayan var mı?
Okan'ın bir yere gittiği yok. Yönetim Avrupa'da başarıyı önemseseydi; geçen sene şutlamıştı hocayı. Geçen yılın Türkiye Ligi şampiyonunun bugün ne oynadığı belli değil, sanki ilk defa bu maçta buluşmuş gibiydiler. En çok da ülke puanının her sene çar çur edilmesine yanıyorum. Sistemi olan ortalama bir Avrupa takımı bizim 3 büyüklerimizi cebinden çıkarıyor. Türk futbolu harcanan paralar arttıkça kötüye gidiyor. Geleceğine yatırım yapan bir takımımız yok. Herkes günü kurtarmanın peşinde olunca bu tarz başarısızlıklar kaçınılmaz oluyor.
Diyecek bir şey yok. Türk takımları olarak Avrupa'ya gitmeyelim mümkünse.
Son düzenleme:
Blackraven
Üstün
Eşeğimi emanet etmeyeceğim Okan'a takımını emanet eden GS yönetimine mübahtır. Zaten onlarda eli kulağında ligin bitmesini bekliyordur Okan'ı postalamak için. Hatta kalıbımı basıyorum Okan yine Süper kupa+Lig+Ziraat alsın eğer ŞL'de başarısız olursa yollanacak.
Galatasaray, 2025-2026 sezonunun UEFA şampiyonlar ligi'ndeki ilk maçında deplasmanda eintracht Frankfurt'a 5-1 yenildi.
Goller:
- 8' yunus AKG'ün 0-1
- 37' D. Sanchez (kk) 1-1
- 45+2 C. Uzun 2-1
- 45+4 W. Singo (kk) 3-1
- J. Burkardt 66' 4-1
- A. Knauff 75' 5-1
Avrupa'da hep büyük farklar ile kaybediyoruz.
- Makaleler
- 6
Gençlere yatırım yok. 30 yaşındaki adı çıkmış futbolculara milyon eurolar vermek var.
Sen git osimhene sane ye vs milyonlarca euro ver ama git yenil. Taraftarıda o kadar hypelandırmışken. Disiplinde yoktur.(sadece Galatasaray için değil, feneride beşiktaşıda vs dahil)
Kusura bakmayın arkadaşlar ama bizden hiçbir b*k olmazmış bunu anladım. Bizim en fazla Avrupa liginde bir son 16 yaparız o kadar.
Konferans ligini bile alamayız.
Sen git osimhene sane ye vs milyonlarca euro ver ama git yenil. Taraftarıda o kadar hypelandırmışken. Disiplinde yoktur.(sadece Galatasaray için değil, feneride beşiktaşıda vs dahil)
Kusura bakmayın arkadaşlar ama bizden hiçbir b*k olmazmış bunu anladım. Bizim en fazla Avrupa liginde bir son 16 yaparız o kadar.
Konferans ligini bile alamayız.
Keşke kaleciye 36, türlü türlü adamlara 50-100 milyon vereceğinize düzgün bir hoca alsaydınız.