Detaylar
Kim cevapladı?Aynen kardeşim sen çok haklısın, görmezden geldiğin de belli oluyor ne kadar da görmezden gelinmiş bir cevap. Hadi iyi geceler, kendine iyi bak. Konferans liginde puan toplamaya devam edin de seneye de gidelim şampiyonlar ligine. Alanya'dan 2 yemezseniz belki siz gidersiniz. Şu mesajlarımdan toz konduramamayı çıkardıysan helal olsun sana. GS rezil, diğer ikisi ondan daha da rezil. Gerçek bu.Futboldan anlamadığın belli. Telefon önerisinden daha kötüsün futbol konusunda. GS'li olduğun için kendi oyuncuna toz konduramıyorsun ama görünen köy kılavuz istemez. Burada Süper Lig'de yıllardır GS lehine yapılan bariz yanlı kararları paylaşsam feleğin şaşar, hala çok anlarmış gibi yorumlar yapıp kendini komik duruma düşürüyorsun. Avrupa'da en çok hangi Türk takımı başarılı, kimin daha çok puanı var aç bak. Açıp bakamıyorsan paylaşabilirim. Aşağıda paylaşayım hatta. Yıllardır ŞL'ye gidip, yıllardır gidemeyen takımın puan olarak gerisinde kalıyorsan otur sorgula bi' zahmet takımının gücünü, sistemini, teknik direktörünü, Avrupa'daki vizyonunu, ne top oynadığını. Ben zaten aylardır seni görmezden geliyorum. Hala salça oluyorsun yorumlarıma. Üzerine anlatıyorum ama anlamıyorsun. Saldım artık.
Burada sorunun tamamı oyuncu değil. Başka bir sorun var. Sahada en rezil oynayan Sane var. Hadi Barış'la Yunus'la olmadı diyelim Sane'ye ne oluyor? Bu adam Bayern'in 11 oyuncusu olarak gelmedi mi takıma? Adam tam 500 dakikadır hiçbir şey yapmıyor. Direkt oyuncu bazlı düşünmek yerine demek ki daha temelden bir şeyleri düzeltmek gerekiyor.@16015
Dostum sen Cl de başarılı olmak istiyorsan Yunus gibi Barış gibi Kerem gibi adamlarla olamazsın bak tekrarlıyorum olamazsın kulvarları değil. Bu oyuncuların leveli köyferanstır Avrupa Ligi bile değil.
Sane'yi orada bırakın.
Sorunlardan biri oyuncuların kalite yetersizliği. Diyeceksin ki rakip daha mı kaliteliydi hayır kesinlikle köyferans takımı rakip. Alacağı tek puanı bizden aldılar. Bunun sebebi bokandır. Önceki mesajlarımda yazdım zaten bokan varken bu takım anca süper ligde oynar o da rakibi olmadığı için. Eğer FB yalı çocuğunu gönderebilirse elimizden ligde gider.Burada sorunun tamamı oyuncu değil. Başka bir sorun var. Sahada en rezil oynayan Sane var. Hadi Barış'la Yunus'la olmadı diyelim Sane'ye ne oluyor? Bu adam Bayern'in 11 oyuncusu olarak gelmedi mi takıma? Adam tam 500 dakikadır hiçbir şey yapmıyor. Direkt oyuncu bazlı düşünmek yerine demek ki daha temelden bir şeyleri düzeltmek gerekiyor.
Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Ya Yunus'un vurduğu toplara kaç kişi vurabilir? Bugün attığı golü kaç futbolcu atabilir? Kaç futbolcu yeri geldiğinde yunus gibi adam geçebiliyor? Onyekuru muamelesi yapıyorsunuz gerçekten ilginçsiniz ya.
Hatası faydasından çoksa güle güle dersin.
Aslında basketbol iyi bir spor ya. Futbol gibi bir barbar sporuna bin basar.
Biz basketbol ülkesiyiz zaten. Futbol boş iş hacı.Aslında basketbol iyi bir spor ya. Futbol gibi bir barbar sporuna bin basar.
AlbertoTigre
Becerikli
Fener kötü diye laf ediyorduk, Galatasaray daha kötü çıktı. Ekonomik durum kötü diye laf ediyoruz halk zor durumda fakat ne hikmetse futbol kulüplerine aşırı fazla para akıyor veya kaynak sağlanıyor. Nasıl bu para nereden çıkıyor? İyi futbol sergileseler laf yok ama ortada futbol da yok.
Son düzenleyen: Moderatör:
yusufumm07
Üstün
33 milyon bu kaleciye mi verildi?Osimhen'in sakatlığı eğer ciddiyse 100 milyonu çöpe attılar. Eskisi kadar kaliteli oyuncular yetişmiyor artık Avrupa'da başarı imkansız.
Son düzenleyen: Moderatör:
troken
Başarılı
Hala gelmiş kaleci diyor33 milyon bu kaleciye mi verildi?Osimhen'in sakatlığı eğer ciddiyse 100 milyonu çöpe attılar. Eskisi kadar kaliteli oyuncular yetişmiyor artık Avrupa'da başarı imkansız.