Doğru bir yorum yapmış arkadaş. Liyakatın olmadığı yerde başarısızlık kesindir.
Neye göre doğru? Liyakati şu maçta atılan gole göre mi yapıyoruz yani?

Barışın da gollerini derleyip getirelim Ronaldo muamelesi yapalım o zaman. Bir de şu çocuk dururken Barış niye milli takımda demek var, bu yorumu yapmak var. İkisi arasındaki farkı anlayıp da yazın.

Maçı geçtim, iyidir kötüdür her şeyi bir kenara bırkarak yazıyorum, kıyaslama kriterin bu mu yani? :D Ben de geçen gün 35 metreden doksana attım ama kimse beni milli takıma almadı, bazen kötüleyeceğim diye nasıl yorum yapıp saçmalayacağınızı şaşırıyorsunuz.
Süper Lig kaos topçusu Barış Alper'i savunacak kadar düştün mü gerçekten? Olay sadece topu 90'a atmasıyla alakalı değil. Aç birkaç maç Can Uzun izle, anlarsın.

Barışın da gollerini derleyip getirelim Ronaldo muamelesi yapalım o zaman. Bir de şu çocuk dururken Barış niye milli takımda demek var, bu yorumu yapmak var. İkisi arasındaki farkı anlayıp da yazın.
Barış topçu falan değil dostum adamın tek olayı güreşmesi. Buna gelen teklif altın değerinde idi eğer doğru ise 3-5 demeden satacaklardı. Aynı şekilde Yunus da bu tip bir adam. Bunlarla CL de başarılı olman imkansız.

Süper Lig kaos topçusu Barış Alper'i savunacak kadar düştün mü gerçekten? Olay sadece topu 90'a atmasıyla alakalı değil. Aç birkaç maç Can Uzun izle, anlarsın.
Aynen ya o kadar düştüm. :D Barış Alper kaos oyuncusu ama sırf GS'de diye kadroda değil mi? Buna inanmaya devam et sen.

Çok garip algılarınız ve değişik fikirleriniz var. Muhtemelen de Fenerbahçelisin. Her türlü bu tip maçtan sonra türeyip GS'm hakem olmayınca vs. diye yorum yapıp kaçıyorsun. GS kötü, Fenerbahçe ve Beşiktaş GS'den daha da rezil. Bunu anlarsanız saçma sapan yorumlar yapmak yerine, o zaman futbol belki ileriye gider. Bu arada bu yorumu yapan herkes önce Fener Trabzon maçında Trabzon'un yok edilen golünü izleyip gelebilir.

Seninle daha fazla tartışmak gibi bir niyetim yok, fikirlerinin ne kadar boş olduğunu bana yeterince kanıtladığın için teşekkür ederim. Bu saatten sonra seni her türlü konuda görmezden geleceğime emin olabilirsin.

Barış topçu falan değil dostum adamın tek olayı güreşmesi. Buna gelen teklif altın değerinde idi eğer doğru ise 3-5 demeden satacaklardı. Aynı şekilde yunus da bu tip bir adam. Bunlarla CL de başarılı olman imkansız.

Aynen öyle barış sadece fizik başka olayı yok. Yunus da hızlı koşuyor. Başka hiçbir olayları yok.

Barış topçu falan değil dostum adamın tek olayı güreşmesi. Buna gelen teklif altın değerinde idi eğer doğru ise 3-5 demeden satacaklardı.
Ben fanatik bir adam değilim ama objektif bakmıyorsunuz. Güç de bir niteliktir. Barış hiçbir zaman GS'lilerin abarttığı kadar iyi de olmadı burda gömdüğünüz kadar kötü de olmadı. Bu gücünün yanında ayağına topu aldığında şut atacak adam geçecek ya da çok iyi oyun aklına sahip olacak olsaydı zaten Barışı Real'de izlerdik herhalde. Ayrıca Barış çok marifetli olmasa da abarttığın kadar kazma bir adam da değil. Oynamayı hak etmeyen bir futbolcu da değil. Yunusa da katılmıyorum, Yunus yetenekli. Bugünkü mağlubiyet geçen seneki Beşiktaş mağlubiyetinden çok da farklı değil. Bugün çok saçmaladılar, diğer maçlarda da başarılı olamadılar ama hemen saldırı pozisyonuna geçip "Orası Türkiye değil tabii, hakem yok ya ondan" gibi mantıksız şeylerle gelenlere sinir oluyorum sözüm meclisten dışarı. Ülkece ayarımız yok zaten, bir maç iyi oynayınca şl alıyoruz, bir maç kötü oynayınca nasıl kötüleyeceğimizi bilemiyoruz.

Aynen ya o kadar düştüm. :D Barış Alper kaos oyuncusu ama sırf GS'de diye kadroda değil mi? Buna inanmaya devam et sen.

Çok garip algılarınız ve değişik fikirleriniz var. Muhtemelen de Fenerbahçelisin. Her türlü bu tip maçtan sonra türeyip GS'm hakem olmayınca vs. diye yorum yapıp kaçıyorsun. GS kötü, Fenerbahçe ve Beşiktaş GS'den daha da rezil. Bunu anlarsanız saçma sapan yorumlar yapmak yerine, o zaman futbol belki ileriye gider. Bu arada bu yorumu yapan herkes önce Fener Trabzon maçında Trabzon'un yok edilen golünü izleyip gelebilir.

Seninle daha fazla tartışmak gibi bir niyetim yok, fikirlerinin ne kadar boş olduğunu bana yeterince kanıtladığın için teşekkür ederim. Bu saatten sonra seni her türlü konuda görmezden geleceğime emin olabilirsin.
Futboldan anlamadığın belli. Telefon önerisinden daha kötüsün futbol konusunda. GS'li olduğun için kendi oyuncuna toz konduramıyorsun ama görünen köy kılavuz istemez. Burada Süper Lig'de yıllardır GS lehine yapılan bariz yanlı kararları paylaşsam feleğin şaşar, hala çok anlarmış gibi yorumlar yapıp kendini komik duruma düşürüyorsun. Avrupa'da en çok hangi Türk takımı başarılı, kimin daha çok puanı var aç bak. Açıp bakamıyorsan paylaşabilirim. Aşağıda paylaşayım hatta. Yıllardır ŞL'ye gidip, yıllardır gidemeyen takımın puan olarak gerisinde kalıyorsan otur sorgula bi' zahmet takımının gücünü, sistemini, teknik direktörünü, Avrupa'daki vizyonunu, ne top oynadığını. Ben zaten aylardır seni görmezden geliyorum. Hala salça oluyorsun yorumlarıma. Üzerine anlatıyorum ama anlamıyorsun. Saldım artık.

Aynen öyle barış sadece fizik başka olayı yok. Yunus da hızlı koşuyor. Başka hiçbir olayları yok.
Ya Yunus'un vurduğu toplara kaç kişi vurabilir? Bugün attığı golü kaç futbolcu atabilir? Kaç futbolcu yeri geldiğinde Yunus gibi adam geçebiliyor? Onyekuru muamelesi yapıyorsunuz gerçekten ilginçsiniz ya.