Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 maçı yenilsek de çıkabiliyoruz diyorlardı.

O senaryo az gol yediğimizde geçerli. Ben City'den deplasmanda 5 yediğimizi ve evimizde Atl. Madrid'den 3 yiyip yenildiğimizi düşünerek hesapladım. İki maçı da kaybedeceğimiz senaryoda minimum gol yemeye odaklanmalıyız, her gol sıkıntı yaratır puan tablosunda.

O senaryo az gol yediğimizde geçerli. Ben City'den deplasmanda 5 yediğimizi ve evimizde atl. Madrid'den 3 yiyip yenildiğimizi düşünerek hesapladım. İki maçı da kaybedeceğimiz senaryoda minimum gol yemeye odaklanmalıyız, her gol sıkıntı yaratır puan tablosunda.

Artık okana güle güle deyip göndermek lazım.

@Elma ısıran , siz bu maç hakkında ne düşünüyorsunuz? Okan sizce kalmalı mı?
Okan tabii ki kalmalı. Daha gidecek çok yolumuz var. Maç bu, kazanılır, kaybedilir. Bugünkü maçı ölçü bile almam. Hava koşulları, en iyi oyuncumuzun milli takımda olması… Ayrıca Fenerbahçe daha istekli oynadı. Yılların kupa özlemi var, normal. Biraz oyalar onları bu. ☺️🤣

Okan tabii ki kalmalı. Daha gidecek çok yolumuz var. Maç bu, kazanılır, kaybedilir. Bugünkü maçı ölçü bile almam. Hava koşulları, en iyi oyuncumuzun milli takımda olması… Ayrıca Fenerbahçe daha istekli oynadı. Yılların kupa özlemi var, normal. Biraz oyalar onları bu. ☺️🤣
Maç kaybedilir ama takımın ruhsuz oynarsa , o maçı ben "satılmiş" sayarım. Okandan hoca olmaz !

Maç kaybedilir ama takımın ruhsuz oynarsa , o maçı ben "satılmiş" sayarım. Okandan hoca olmaz !
Kardeşim dünyada hiçbir takım yoktur ki %100 winrate’i olsun. Olur böyle şeyler. Her mağlubiyette hoca gönderirsek rakiplerimiz gibi istikrarsız oluruz. Sert eleştiririz, bizim yapacağımız bu olur. Bir derbi kaybedildi diye dünyanın sonu gelmedi. Kazanınca da dünyalar önümüze serilmiyor. Fenerbahçe yılların kupa açlığıyla oynadı. Ayrıca şu aralar yüksek pozitif bir havadalar. Kazanmalarını normal karşılıyorum. Bizde birazcık kupa doygunluğu oldu. Merak etme bu tarz yenilgiler hep Galatasaray’ı kendine getirmiştir.

Kaybettiğiniz maçta dahi özlemleri gitsin diye kupayı verdik diyerek rakibinizi mi aşağılıyorsunuz? Fenerbahçeli olmadığım halde bu durum rahatsız edici geldi. Efendi şekilde iyi oynadılar, tebrik ederiz demek daha iyi olurdu sanki.

Kaybettiğiniz maçta dahi özlemleri gitsin diye kupayı verdik diyerek rakibinizi mi aşağılıyorsunuz? Fenerbahçeli olmadığım halde bu durum rahatsız edici geldi. Efendi şekilde iyi oynadılar, tebrik ederiz demek daha iyi olurdu sanki.
Fenerbahçe’yi tebrik ediyorum. Sosyal medyaya bakarsan tüm Galatasaray taraftarı aynı tavırda. Biz onlar gibi değiliz. Bir önceki mesajıma bakabilirsin. Olumlu bir hava yakalamış Fenerbahçe bugün çok istekliydi ve ezici üstünlük kurdular. Yapacak bir şey yok bu maç özelinde. Ama bu kupanın Fenerbahçe’yi ve taraftarını oyalayacağını ciddi şekilde düşünüyorum. Bu bir aşağılama değil, gerçek düşüncem. Fenerbahçe her zaman Galatasaray’ın gölgesinde kalmış ama bunu kendine yedirememiş bir kulüptür. Biraz salsalar kendilerini daha rahat hareket edecekler. Böyle giderse gölgemiz olarak kalmaya devam edecekler. Bugünkü kupayı başarı sayıp sezon sonu yine taraftarı aynı sinir be strese sürükleyecekler. Bunu görmek için kahin olmaya gerek yok. Sezon sonu taraftar röportajlarını izlersin YouTube’dan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.