Detaylar
Kim cevapladı?Bu yüzden onlar 18 senedir Şampiyonlar ligine gidemezken biz gidiyoruz.
lazye
Üstün
- Makaleler
- 1
Fenerbahçe'yi Avrupa'da bile olsa desteklemem. Türk takımı olması umurumda değil. Herkesin olamayacağı bir yerdeyiz ve dünyanın en büyük kulüpleriyle karşılaşmanın ve onları yenmenin tadını çıkarıyoruz Galatasaraylılar olarak. Büyük takımlar büyük takımlarla oynar.
Kardeşim bu senin bakış açın saygı duyuyorum. Bende ligde GS sevmiyorum ben olaya Avrupa da böyle yaklaşmıyorum. Sen desteklememen FB yermeyeceği gibi benim GS Avrupa'da desteklemem de GS arşa çıkarmaz. Bir kere konuşman tavırların bile yanlış herkesin olamayacağı bir yerdeyiz ne demek sen ön elememi oynadın da gittin. Türkiye ilk 10 içerisinde olmasa Türkiye'den hiçbir takım zaten direkt katılamıyor neyse uzatmayacağım gereksiz polemiklere gerek yok söylediğim gibi ben seni değil GS'lı arkadaşları tebrik ediyorum hakedilmiş bir galibiyet.
Yeminlen öyle olacak. En az 4 yeriz.Açık konuşayım, Liverpool karşısında hiç inancım yoktu. Son dakikalarda resmen ölüp ölüp dirildim. Üst üste ataklar yapınca “aha gol yiyeceğiz” dedim ama çok şükür olmadı. Liverpool’u yenmek inanılmaz bir moral oldu.
Ama işte bizim takımların huyunu biliyoruz; büyük maçlarda aslan kesilip, daha kolay görünen maçlarda puan kaybı yaşama ihtimali var. Şimdi de insanın aklına geliyor: “Liverpool’u yendik, gider Bodø/Glimt’ten 2-3 yeriz.”
Futbolcu değilim.
Elma ısıran
Üstün
Tüm kulübü ve taraftarlarını zan altında bırakarak resmen koskoca Galatasaray’ı teröristlerle yan yana olmakla suçlayankulüp ve taraftarlarını neden destekleyeyim? Fenerbahçe çok ayıp ediyor. Bel altı vuruyor. Önce bu ülkeye Galatasaray kadar faydanız olsun, sonra konuşun. Mederi iftiharımız Galatasaray’dır.
- Makaleler
- 64
Nerede o 8'ciler, 16'cılar?