Makaleler
11
Yer
Japonya, Fukuoka
Samsun'un bir golünü yemişler diyorlar.

1759690807341.webp

Son düzenleme:
Fenerbahçe bu maçta 1 puanı kurtardığına şükretsin. Samsunspor Fenerbahçe'yi sahaya gömdü. Daha iyi tercihler yapsalardı maçı 3-0 gibi bir skorla kazanabilirlerdi. Hakemin yine Fenerbahçe'ye yardım ettiğini söylemek lazım. Samsunspor'un 1 golü, 1 penaltısı hakem tarafından hiç edildi.

Sonuç olarak Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışından koptuğunu düşünüyorum. Ellerinden geleni yapmalarına rağmen hakem, TFF, yayıncı kuruluş, Fenerbahçe'yi yarışa sokamıyorlar. Bu senenin şampiyonu da Galatasarayımızdır.

Golün iptali doğru, Asensio'nun kapalı olan elinden seken top olmasından ötürü topa ilk temastaki ofsayt pozisyonu dikkate alınıyor. O pozisyonda da ofsaytta golü atan isim.
Skriniar'ın pozisyonu dirseğin üstünde dedi Halil Umut Meler ama pek emin değilim ona.
Peki sana bir soru:
O golü Fenerbahçe atsaydı da iptal edilecek miydi?

Golün iptali yanlış. Çarpmalarda temas baz alınmaz ofsayt verirken. Oldu canım, neler iptal olurdu o zaman.

Tedesco daha çok koştu. Futbolculara yazar ligde de Avrupa'da da. Bence teknik adamlara çok eleştiri geliyor. Milyon eurolar alıp top oynamayan çoluk çocuk dolu futbol.

Burada zaten gösterilen arkadaş ofsaytta olduğundan iptal edilmedi. Tomasson kaleciyi bozuyor diye verdiler diye düşünüyorum. Çünkü dediğiniz pozisyondan verilmiş olsaydı çizgi kamerası verilirdi. Halil Umut Meler gibi 2 sene önce Trabzon maçında emekli edilmesi gereken, kendi anasına bacısına sövdürüp dava paralarından dünyalığını yapan, hakemlik sınavını geçemeyen adamı ısrarla hakemlikte tutan TFF, TFF başkanı ve HUM hakkında iyi konuşan herkes Türk futbolunun kanseridir. Allah belasını versin bu tür hakemlerin.

Senin söylemen bir şeyi değiştirmiyor. Edilecek miydi? Gerçeği konuşalım; hayır.
Hiçbir zaman bilinemeyecek şeyin üstüne konuşuyoruz şu an. Şu anki konuşulan pozisyon iptali kurallara göre iptal kararı gerektiriyor.
Madem bu kadar konuşuyoruz, dünkü maçta Osimhen'in boğazladığı pozisyonda kırmızı kartı görmesi lazımdı. Sallai'nin penaltı için yere balıklama atladığı pozisyona da hakemi aldatmaya yönelik hareketten kartını vereceksin. Bizde de Orkun'a erkenden kartını vereceksin.