Detaylar
Kim cevapladı?cakiiiiiii3
Uzman
MSConfig aracından işlemci sayısını 1'den 8'e yükselttim. Gariptir ki FPS düşmesi sorunum ortadan kalktı. Genelde bu ayar ile oynanamaması gerektiği söyleniyor. Neden böyle oldu?
Bildiğim kadarıyla kendisi yapınca gerekli olan çekirdekleri kullanıyor sen kendin açınca FPS artabilir ama fazla enerji harcar da sorunun çözüldüyse çok sorun olmaz diye düşünüyorum. Tabii diğer arkadaşların yorumlarına da bak.
Uzaktan yakından hiçbir alakası olduğunu düşünmüyorum.
Birincisi, kurcalama denilen şey zaten orayı işaretlemeyin manasında. İşaretlemezseniz ayar zaten kapalı. İşretlerseniz işlemci sayısı 1 oluyor ki bu da zaten boot için geçerli diye biliyorum.
Sende zaten bu işaretli idi ise, sen zaten ayarı kurcalamışsın demektir. Yoksa varsayılan olarak ayar kapalı.
Birincisi, kurcalama denilen şey zaten orayı işaretlemeyin manasında. İşaretlemezseniz ayar zaten kapalı. İşretlerseniz işlemci sayısı 1 oluyor ki bu da zaten boot için geçerli diye biliyorum.
Sende zaten bu işaretli idi ise, sen zaten ayarı kurcalamışsın demektir. Yoksa varsayılan olarak ayar kapalı.
Uzaktan yakından hiçbir alakası olduğunu düşünmüyorum.
Eki Görüntüle 162139
Teknik servis çalışanı bir tanıdığım, FPS düşmesi şikayetimden ötürü açmıştı orayı. Bir de NVIDIA Denetim Masası'ndan 2-3 ayar yapmıştı ve FPS sorunum kalkmıştı. O yüzden sordum.
FPS düşmesinden dolayı o ayarı kurcalıyorsa bir şey bildiğini düşünmüyorum.
- Makaleler
- 14
Ben de 15 senedir teknik servislerde çalışan biri olarak diyorum ki alakası yok. Yanlış biliyordur. Her şeyi doğru bileceğiz diye bir kayıt yok. Bir şeyi yanlış bilen çok meslektaşımla karşılaştım. Kararı işletim sistemine bırakın.Teknik servis çalışanı bir tanıdığım, FPS düşmesi şikayetimden ötürü açmıştı orayı. Bir de NVIDIA Denetim Masası'ndan 2-3 ayar yapmıştı ve FPS sorunum kalkmıştı. O yüzden sordum.
FPS düşmesinden dolayı o ayarı kurcalıyorsa bir şey bildiğini düşünmüyorum.
Ben de 15 senedir teknik servislerde çalışan biri olarak diyorum ki alakası yok. Yanlış biliyordur. Her şeyi doğru bileceğiz diye bir kayıt yok. Bir şeyi yanlış bilen çok meslektaşımla karşılaştım. Kararı işletim sistemine bırakın.
Peki siz hangi ayarları yapmamı tavsiye edersiniz?
- Makaleler
- 14
İşareti kaldır? Böylece çekirdekleri kullanma konusunda kararı Windows verir.Peki siz hangi ayarları yapmamı tavsiye edersiniz?
Yok kullanmıyorum ki. Teori olarak açmıştım konuyu. Son sorum ise oyunlar için hangi ayarları yapmamı tavsiye edersiniz manasındaydı.
- Makaleler
- 14
Ayrı bir konu içerisinde tüm sistem özelliklerinizi ve oynadığınız oyunları paylaşarak sormanız çok daha iyi olacaktır.Son sorum ise; oyunlar için hangi ayarları yapmamı tavsiye edersiniz manasındaydı.
Yeni konular
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-