Ethem Efe
Üstün
İnternet dışında nerede bulabilirim? 5M Migros'larda satılıyor mudur?
Restoranların falan alışveriş yaptığı toptancılarda belki Çin tuzu bulabilirsiniz ancak internet haricinde direkt Çin tuzu satan başla yer bilmiyorum, olduğunu da zannetmiyorum.
Neden çin tuzu arıyorsunuz ki? O'nu merak ettim.Anladım, internet üzerinden almam tek çare sanırım. Sağ olun.
Doğru dozda da tüketilse yan etkilerinden biri olan fazla yeme isteği doğurması sebebiyle obeziteye sebep olabilir. Ayrıca tamamen güvenli diye bir şey yok. Bu işler biraz genetik.Kullanacağım? Çoğu yapmak istediğim tarifte var ve o olmadan tadı eksik kalıyor. Herkesin söylediğinin aksine sağlıksız bir şey falan da değil, doğru dozda bir problem yaratmıyor.
MSG, tuz ile aslında aynı bileşenleri içeriyor. Fazla tüketimi tansiyona vs. yol açabilir. Zamanında malum Türk kanalları bunu kalp krizi, kanser, her şeye yol açar gibi lanse etti. Dediğim gibi zararlı bir şey değil.Doğru dozda da tüketilse yan etkilerinden biri olan fazla yeme isteği doğurması sebebiyle obeziteye sebep olabilir. Ayrıca tamamen güvenli diye bir şey yok. Bu işler biraz genetik.
Afiyet bal şeker olsun. Aslında tuz ile aynı şey sayılır. Tabi aynı değil ama o da inorganik bir tuz.MSG, tuz ile aslında aynı bileşenleri içeriyor. Fazla tüketimi tansiyona vs. yol açabilir. Zamanında malum Türk kanalları bunu kalp krizi, kanser, her şeye yol açar gibi lanse etti. Dediğim gibi zararlı bir şey değil.
Afiyet bal şeker olsun. Aslında tuz ile aynı şey sayılır. Tabii aynı değil ama o da inorganik bir tuz.
Tuz da öyle zaten.Tuz gibi koymayacağım zatentat veren bir şey değil tadı öne çıkaran bir şey. Teşekkürler hocam.