Dostlar selam. Heinz ve Hellmans'ınkileri denedim fakat hiçbiri aynısı değil. Acaba en yakın veya aynısını bulmam mümkün mü? Bileniniz var mı? Tanesine 10 lira çok geliyor açıkçası.
Detaylar
Kim cevapladı?BlackShadow
Yetkin
Aroması çok değişik gerçekten, ben de çok seviyorum. Ama şu an diyetteyim ve yiyemeyeceğim 
Uzun zamandır merak ettiğim bir şeydi, Burger King bir ara Ranch Sos'u satıyordu kendisi.
Uzun zamandır merak ettiğim bir şeydi, Burger King bir ara Ranch Sos'u satıyordu kendisi.
Son düzenleyen: Moderatör:
Sye
Uzman
Bim'de aynısı satılıyor. Bim'in kendi markası galiba ama tadı aynı.
Evet BOLBOL adı ile satılıyor ben de beğeniyorum.Bim'de aynısı satılıyor. Bim'in kendi markası galiba ama tadı aynı.
Kesinlikle bayılıyorum ben de. Keşke satılsa kilo ile.Aroması çok değişik gerçekten, ben de çok seviyorum. Ama şu an diyetteyim ve yiyemeyeceğim
Aynısı yok sanırım. Ben de marketteki tüm acılı mayonezleri denedim ama hiçbirinde yakın bir tat alamadım.
Evet kastettiğim tam da bu. Keşke bulabilsek.Aynısı yok sanırım. Ben de marketteki tüm acılı mayonezleri denedim ama hiçbirinde yakın bir tat alamadım.
Aynı firma üretiyor gerçekten ama kesinlikle aynı değil. Bimdeki çok yavan, Metroda satılan da fazla baharatlı, orijinali ikisinin ortası bir şey ama karıştırınca da elde edemiyorsun.Bim'de aynısı satılıyor. Bim'in kendi markası galiba ama tadı aynı.
Zaten bim bunu düzenli olarak satmaya yeni başladı, eskiden her kolide 2 tane oluyordu.