MSI Türkiye

Resmî Hesap
Başlıksız-1.webp

Reflekslerinizden Daha Hızlı: FPS Oyuncuları için MSI 500Hz QD-OLED Monitörler

Her milisaniye önemlidir. 500Hz yenileme hızı, daha hızlı tepki ve kristal netliğinde hareket sağlar; tehditleri anında fark edersin. İster FPS rekabetçisisin ister eğlence için oynuyorsun, 500Hz her şeyi kazandıran o anı yakalamanı sağlar. Şimdi siz de bu yarışmaya katılarak MSI MPG 271QR QD-OLED X50 monitör ya da diğer ödüllerden birini kazanma fırsatı yakalayın!

◆ Adım 1 ▶ Standart yenileme hızları ile 500Hz arasındaki farkı gösteren ya da MSI 500Hz QD-OLED’in neden nihai oyuncu monitörü olduğunu vurgulayan komik/yaratıcı bir görsel hazırla.

◆ Adım 2 ▶ Görselini Facebook, Instagram, X (Twitter), Threads veya Pinterest gibi sosyal mecralarından birinde şu etiketlerle paylaş: #MSIQDOLED #FasterThanYourReflexes

★ Reddit’te paylaşıyorsan, lütfen oraya yükleyip doğrulama için ekran görüntüsü al.

◆ Adım 3 ▶ Gönderinin ekran görüntüsünü al ve görevini tamamlamak/çekiliş hakkını kazanmak için Gleam kampanya sayfasına yükle.

〔Kampanya Dönemi〕

7 Kasım – 7 Aralık 2025

〔Ödüller〕

★ Büyük Ödül: MSI MPG 271QR QD-OLED X50 × 1

★ İkincilik Ödülü: MSI MAG 272QP QD-OLED X50 × 1

★ Katılım Ödülü:100 ABD$ Steam Cüzdan Kodu × 10

▶ Kazanan Açıklanma Tarihi: 12 Aralık 2025

Detaylı bilgi için:

Eki Görüntüle 201869

Reflekslerinizden daha hızlı: FPS oyuncuları için MSI 500Hz QD-OLED monitörler.

Her milisaniye önemlidir. 500Hz yenileme hızı, daha hızlı tepki ve kristal netliğinde hareket sağlar; tehditleri anında fark edersin. İster FPS rekabetçisisin ister eğlence için oynuyorsun, 500Hz her şeyi kazandıran o anı yakalamanı sağlar. Şimdi siz de bu yarışmaya katılarak MSI MPG 271QR QD-OLED X50 monitör ya da diğer ödüllerden birini kazanma fırsatı yakalayın!

◆ Adım 1 ▶ standart yenileme hızları ile 500Hz arasındaki farkı gösteren ya da MSI 500Hz QD-OLED'in neden nihai oyuncu monitörü olduğunu vurgulayan komik/yaratıcı bir görsel hazırla.

◆ Adım 2 ▶ görselini Facebook, Instagram, X (Twitter), Threads veya Pinterest gibi sosyal mecralarından birinde şu etiketlerle paylaş: #msıqdoled #fasterthanyourreflexes

★ Reddit'te paylaşıyorsan, lütfen oraya yükleyip doğrulama için ekran görüntüsü al.

◆ Adım 3 ▶ gönderinin ekran görüntüsünü al ve görevini tamamlamak/çekiliş hakkını kazanmak için gleam kampanya sayfasına yükle.

〔kampanya dönemi〕

7 Kasım – 7 Aralık 2025.

〔ödüller〕

★ Büyük ödül: MSI MPG 271QR QD-OLED X50 × 1

★ İkincilik ödülü: MSI MAG 272qp QD-OLED X50 × 1

★ Katılım ödülü:100 abd$ Steam cüzdan kodu × 10.

▶ Kazanan açıklanma tarihi: 12 Aralık 2025.

detaylı bilgi için:

Bunu kazanmış kişiler cidden var mı hiçbir çekilişini kazanan kişi görmedim başka markalar da dahil.

Son düzenleyen: Moderatör: