Kvothe Uzman Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 364 Beğeniler 203 Yer Redmont Kalesi 15 Kasım 2025 #1 Aynı kabloyu eski bilgisayarımda denediğimde çalışıyor ama yeni bilgisayara takdığımda çalışmıyor. Sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2025
Aynı kabloyu eski bilgisayarımda denediğimde çalışıyor ama yeni bilgisayara takdığımda çalışmıyor. Sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
Zeyvra Çalışkan Katılım 11 Kasım 2025 Mesajlar 496 Çözümler 6 Beğeniler 193 Yer Türkiye 15 Kasım 2025 #2 Kvothe dedi: Aynı kabloyu eski bilgisayarımda denediğimde çalışıyor ama yeni bilgisayara takdığımda çalışmıyor. Sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Genişletmek için tıkla... Driveri yüklü mu? Artı 0 Eksi
Kvothe dedi: Aynı kabloyu eski bilgisayarımda denediğimde çalışıyor ama yeni bilgisayara takdığımda çalışmıyor. Sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Genişletmek için tıkla... Driveri yüklü mu?
KS KS Kvothe Uzman Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 364 Beğeniler 203 Yer Redmont Kalesi 15 Kasım 2025 #3 Zeyvra dedi: Driveri yüklü mu? Genişletmek için tıkla... Yükledim ama sorun çözülmedi. Artı 0 Eksi
Zeyvra Çalışkan Katılım 11 Kasım 2025 Mesajlar 496 Çözümler 6 Beğeniler 193 Yer Türkiye 15 Kasım 2025 #4 Kvothe dedi: Yükledim ama sorun çözülmedi. Genişletmek için tıkla... O zaman kablo ile çalışmıyorsa, Ethernet portu bozulmuş olabilir. Wi-Fi adaptör alın, hiç tamire masraf etmeyin. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2025 Artı 0 Eksi
Kvothe dedi: Yükledim ama sorun çözülmedi. Genişletmek için tıkla... O zaman kablo ile çalışmıyorsa, Ethernet portu bozulmuş olabilir. Wi-Fi adaptör alın, hiç tamire masraf etmeyin.
Xbox 360E Üstün Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 4.173 Çözümler 46 Beğeniler 3.736 15 Kasım 2025 #5 Telefonundan bilgisayara USB üzerinden internet aktarın, Windows Update tarama yapın. Bitince yeniden başlatın. Artı 0 Eksi
Telefonundan bilgisayara USB üzerinden internet aktarın, Windows Update tarama yapın. Bitince yeniden başlatın.