Veyt

Uzman
Arkadaşlar günaydın, bu anakart için işlemci soğutucu arıyorum. Stok soğutucu bile RAM slotlarına fazla yakın. Sıvı soğutucu istemiyorum şimdilik. 5600X'i yeterince soğutabilen ucuz yollu F/P bir ürün arıyorum. Ucuz yollu olursa iyi olur.

RAM lere ne kadar çakar Emin değilim ancak bulduğum en ucuz yollu çözümlerden birisi şu;

Dark X123 de var ancak hangisi daha mantıklı olur kestiremiyorum fiyatları çok yakın.

Beğendim ama işte ramlere değer mi o önemli.

------ Yanlis soket -----------

Sadece Intel 1700 uyumlu imis. 😣😢

5x6 mm isi borulu, 120 mm sogutucu takip etme kuponuyla 750 TL'ye geliyor. Oldukca iyi bir fiyat. Fan vidalarin hizasinda, RAM slotlarina gelmiyor gibi.

@Telefonunu Çıkra hocamın attığı intel ve amd uyumlu diyor. Senin attığın intel uyumlu diyor. Anakartımın am4 destekliyor.

@Telefonunu Çıkra hocamın attığı intel ve amd uyumlu diyor. Senin attığın intel uyumlu diyor. Anakartımın am4 destekliyor.
Yanlis soket diye yazdim ya zaten. Sonucta forumda mesaj silme yok.

RAM lere ne kadar çakar Emin değilim ancak bulduğum en ucuz yollu çözümlerden birisi şu;

Dark X123 de var ancak hangisi daha mantıklı olur kestiremiyorum fiyatları çok yakın.
Dark X123'un fiyati 695 TL imis. Thermalright'ta 5 isi borusu varken Dark'ta 4 tane var ama. O farka deger bence.

Son düzenleme:
Beğendim ama işte RAM'lere değer mi o önemli.

Ramlere değmez sıfır sıfıra oluyor eskiden bende vardı.

Yanlış soket diye yazdim ya zaten. Sonucta forumda mesaj silme yok.

Dark X123'un fiyati 695 TL imis. Thermalright'ta 5 isi borusu varken Dark'ta 4 tane var ama. O farka deger bence.

Dark X123 lanet kanka montaji zor sesi çok çıkartması ayrı mi bela.

@Telefonunu Çıkra hocamın attığı Intel ve AMD uyumlu diyor. Senin attığın Intel uyumlu diyor. Anakartımın AM4 destekliyor.

Bu soğutucu AM5 ve LGA 1700 kadar destekliyor cift tarafli aparati var.