Elimde MSI A620M-E var ve ne hikmetse işlemcim 3 farklı kule tipi soğutucuyla soğutmaya çalışmama rağmen deli gibi ısınıyor. Ben de artık çileden çıktığım için anakartı değiştirmeyi planlıyorum. 7500F kullanıyordum ondan 9600X'e bile geçtim. Şimdiyse anakart olarak Gigabyte'ın B650M modelini düşünüyorum. Sizce yükseltmeye değer mi?
Elimde MSI B620M-E var ve ne hikmetse işlemcim 3 farklı kule tipi soğutucuyla soğutmaya çalışmama rağmen deli gibi ısınıyor. Bende artık çileden çıktığım için anakartı değiştirmeyi planlıyorum. 7500F kullanıyordum ondan 9600X'e bile geçtim. Şimdiyse anakart olarak Gigabyte'ın B650M modelini düşünüyorum. Sizce yükseltmeye değer mi?
Amazon'dan buldum hocam. İkinci el anakart almam hayatta, hele AM5 soketleri kıl kadar. Hafif eğrilik fark edilmiyor, sorun yaratıyor. 80 derece anormal gibi YouTube videolarında 65 falan oluyor.
Amazon'dan buldum hocam. İkinci el anakart almam hayatta, hele AM5 soketleri kıl kadar. Hafif eğrilik fark edilmiyor, sorun yaratıyor. 80 derece anormal gibi YouTube videolarında 65 falan oluyor.