YusufEymen

Becerikli
Selam. Bu güç kaynağını 9070 XT Red Devil ve 7800X3D sistemim için düşünüyorum. Kendimce nedenlerden dolayı Ankara'da oturuyorum ve fiziksel almak istiyorum. Daha önceden FSP vita GM 850W almıştım sistemi açar açmaz bozuldu ve iadeye gönderdim. Bozulunca hesap sorabileceğim gidebileceğim bir yer olsun istiyorum. A850G MediaMarkt güzel gibi. Beni endişelendiren konu bağlantı yeterliliği. Daisy chain yapmadan ben ekran kartımın 3 PCIe ihtiyacını karşılayabilecek miyim ve yine CPU için kablo/giriş kalacak mı? Alınır ve bağlantı işi nasıl oluyor? Güç kaynağı radyatör desteği 240mm gösteriyor bende 360mm var nasıl olacak? Şimdiden sağ olun.

Anakarta 16 pin takarsan mecburi olarak daisy chain bağlantı yapacaksın. 8 pin takarsan extra 8 pin bir PCI-e kablo alman gerek sanıyorum çünkü genelde 3 PCI-e koymuyorlar içerisine. PSU için en iyi yorumu @Yusuf7878 yapar ama hatırladığım kadarıyla MSI'ın top modelleri hariç PSU'su alınmaz.

Anakarta 16 pin takarsan mecburi olarak daisy chain bağlantı yapacaksın. 8 pin takarsan extra 8 pin bir PCI-e kablo alman gerek sanıyorum çünkü genelde 3 PCI-e koymuyorlar içerisine. PSU için en iyi yorumu @Yusuf7878 yapar ama hatırladığım kadarıyla MSI'ın top modelleri hariç PSU'su alınmaz.

A- segment bir güç kaynağı. Alınmaz mı? Kendisi MSI iyi ama internetten almamı önerdi ama bunu yapamam.

A- segment bir güç kaynağı. Alınmaz mı? Kendisi MSI iyi ama internetten almamı önerdi ama bunu yapamam.

@Yusuf7878 şu an Media'ya A850G'yi almaya gidiyorum. Var mı bir diyeceğiniz?

Bundan önce yaklaşık 30 sayfa konuştuk hocam 🫠
Hocam artık pek şaşırmayacağınız bir haber vereceğim,gittim ve almadım.Zaten stoklarında yoktu online satışta var mış online alacaksam a850g nin ne mantığı var diye düşündüm ve çıktım.Şuan corsair rm850e güzel gibi marka süper ürün çok öneriliyor fiyat gayet iyi.Rajintek enermax yan firma ürün istemiyorum 1000tl seve seve veririm bunun için.Çok teşekkür ederim bu arada bin tane sorumu bin tane yanıtla cevapladınız. @Yusuf7878 corsair iyi mi başka ne almamı önerirsiniz?

Hocam şu an RM850X, (pahalı biraz), RM850e, A850GL arasındayım. RM850ENIn fan sesinden şikayetçiler. @Yusuf7878 sizce ne almalıyım? Enermax rajintek eleyelim öncelikle.

Son düzenleme:
Hocam artık pek şaşırmayacağınız bir haber vereceğim,gittim ve almadım.Zaten stoklarında yoktu online satışta var mış online alacaksam a850g nin ne mantığı var diye düşündüm ve çıktım.Şuan corsair rm850e güzel gibi marka süper ürün çok öneriliyor fiyat gayet iyi.Rajintek enermax yan firma ürün istemiyorum 1000tl seve seve veririm bunun için.Çok teşekkür ederim bu arada bin tane sorumu bin tane yanıtla cevapladınız. @Yusuf7878 corsair iyi mi başka ne almamı önerirsiniz?

Hocam şu an RM850X, (pahalı biraz), RM850e, A850GL arasındayım. RM850ENIn fan sesinden şikayetçiler. @Yusuf7878 sizce ne almalıyım? Enermax rajintek eleyelim öncelikle.
A850G RM850E'den daha kaliteli sayılır. RM850X'de kaliteli.

Arada 1100TL var ama. Hocam siz ne öneriyorsunuz? RM850X biraz pahalı gibi. A850G kablo kalitesi düşükmüş. A850GL popüler çok şikauet duymadım. RM850e buzdolabı gibi ses çıkarıyormuş bayağı şikayet var. @Yusuf7878

@Yusuf7878 hocam bu PSU işi ne karmaşık işmiş bir karar veremedim sonra verdim bozuk çıktı hala veremiyorum.

Son düzenleme: