1000W gereksiz gibi. 850 kaliteli yeter

A

@Yusuf7878 kriterlerimi belirledim A segment ve üstü, 850W ve üstü ve 8500TL ve biraz altı değecekse birazcık daha veririm ama sistemim için overkill olabilir. Ayrıca güvenilir firma istiyorum. Coil whine givi şeylerin de az olduğu ürünler istiyorum

@Yusuf7878 bayağı mesaj atmış oldum kusura bakmayın her sorumu size soruyorum. RM850X Shift düşünüyorum kablo girişleri yandaymış kasama (O11 vision compact) sığar mı sorun çıkarır mı ve önerir misiniz?

@Yusuf7878 bugün alalım da kurtulalım ya 😅.Ama önce önerilerinize ihtiyacım var.

@Yusuf7878 hoooooocammmmmmm?
Artık almak istiyorum!

@Yusuf7878 hocam! Ne alayım?

@Yusuf7878 sizim fikrinizi ve önerinizi almazsam içim rahat etmez lütfen bugün yardım edin alalım bitsin bu iş.
Shift ya da RM850X modelini alabilirsin. Benzerler zaten.

Sorun şu: Kasama sığmayabilir güç girişleri yandaymış. Sizi darladığım için özür dileirö bu arada acil cevaba ihtiyacım var. @Yusuf7878
1758126458561.webp

Belki şurası sorun yapabilir bilmiyorum.

İşte. Başka bir şey mi değerlendirsek? Ne önerirsiniz? Hem orası olmasa bile sığacak mı?@Yusuf7878

@Yusuf7878 size uzun uzun sorularımı sormak istiyorum. Şimdi coil whine falan en rahatsız olduğum şeyler kesinlikle olsun istemiyorum. 6 yıl kullanacağım kaliteli bir şey istiyorum. Güvenilir marka ve çok pahalı olmayan bir fiyat istiyorum. Sanırım RM850X Shift kasama sığmıyor ve RM850X düz de biraz overkill. Sizce ne alalım, nelere dikkat edelim? @Yusuf7878

@Yusuf7878 ama artık lütfen biraz ilgi gösterin önerdiğiniz PSU bozuldu yine de ben sizin önerinizi önemsiyorum şurada sorduğum birkaç soruyu cevaplayın diye kaç gündür uğraşıyorum kısa ve hiçbir şeyi
Değiştirmeyen cevaplar verip geçiştiriyorsunuz ben sizi böyle bilmemiştim yakıştıramadım dacanınız sağ olsun.

Son düzenleme:
İşte. Başka bir şey mi değerlendirsek? Ne önerirsiniz? Hem orası olmasa bile sığacak mı?@Yusuf7878

@Yusuf7878 size uzun uzun sorularımı sormak istiyorum. Şimdi coil whine falan en rahatsız olduğum şeyler kesinlikle olsun istemiyorum. 6 yıl kullanacağım kaliteli bir şey istiyorum. Güvenilir marka ve çok pahalı olmayan bir fiyat istiyorum. Sanırım RM850X Shift kasama sığmıyor ve RM850X düz de biraz overkill. Sizce ne alalım, nelere dikkat edelim? @Yusuf7878

@Yusuf7878 ama artık lütfen biraz ilgi gösterin önerdiğiniz PSU bozuldu yine de ben sizin önerinizi önemsiyorum şurada sorduğum birkaç soruyu cevaplayın diye kaç gündür uğraşıyorum kısa ve hiçbir şeyi
Değiştirmeyen cevaplar verip geçiştiriyorsunuz ben sizi böyle bilmemiştim canınız sağ olsun
Başka model kalmadı zaten. RM-X, RM-X shift, MSI A-G, ASUS rog strix 850P, Aerous Elite 850w(belki) dışında model yok. Ki bunlarada baktın zaten.