Son düzenleme:
Ben de şimdi baktım Hepsiburada'da Google'da gözüküyoe ama artık satılmıyor olabilir diyor ve farklı yere atıyor. Ne yapalım hocam gerçekten artık bu işin suyu çıktı. Ekran kartı kadar güç kaynağıyla uğraştım resmen. @Yusuf7878
1758129783161.webp

RM850X Shift uyuyor sanırım. 12:44'de de gözüküyor.

@Yusuf7878 ama artık lütfen biraz ilgi gösterin önerdiğiniz PSU bozuldu yine de ben sizin önerinizi önemsiyorum şurada sorduğum birkaç soruyu cevaplayın diye kaç gündür uğraşıyorum kısa ve hiçbir şeyi
Değiştirmeyen cevaplar verip geçiştiriyorsunuz ben sizi böyle bilmemiştim yakıştıramadım dacanınız sağ olsun.
Uzun verilebilecek cevaplar yok çünkü.

Son düzenleme:
İşte. Başka bir şey mi değerlendirsek? Ne önerirsiniz? Hem orası olmasa bile sığacak mı?@Yusuf7878

@Yusuf7878 size uzun uzun sorularımı sormak istiyorum. Şimdi coil whine falan en rahatsız olduğum şeyler kesinlikle olsun istemiyorum. 6 yıl kullanacağım kaliteli bir şey istiyorum. Güvenilir marka ve çok pahalı olmayan bir fiyat istiyorum. Sanırım RM850X Shift kasama sığmıyor ve RM850X düz de biraz overkill. Sizce ne alalım, nelere dikkat edelim? @Yusuf7878

@Yusuf7878 ama artık lütfen biraz ilgi gösterin önerdiğiniz PSU bozuldu yine de ben sizin önerinizi önemsiyorum şurada sorduğum birkaç soruyu cevaplayın diye kaç gündür uğraşıyorum kısa ve hiçbir şeyi.
Değiştirmeyen cevaplar verip geçiştiriyorsunuz ben sizi böyle bilmemiştim yakıştıramadım dacanınız sağ olsun.

Dostum işi abartmışsın adam PSU önermis her PSU bozuk gelecek diye bir şeyde yok ki adamı sal artık önerisini yapmış zaten.
Tierlistler var bakın bütçene uyanı al.

Dostum işi abartmışsın adam PSU önermis her PSU bozuk gelecek diye bir şeyde yok ki adamı sal artık önerisini yapmış zaten.
Tierlistler var bakın bütçene uyanı al.

Abarttım ben de farkındayım ve kendime kızıyorum farklı bir şeye sinirliydim Yusuf hocamdan çıkardım bunun için de çok özür diliyorum kendisinden.

Sadece marka ve Gold olması sebebiyle o şekilde satılıyor. İç bileşenleri 6. 000 TL'ye göre kötü. Normalde en fazla ederi 4. 500 TL olur.

Hocam videoyu izledim öyle takılabiliyorsa süper. Reddit'te açtığım bir konuya da bir adam RM1000X ile benim kasadan kullanıyormuş fotoğraf atacak şimdi. Orada olması daha iyi bile olmaz mı? Ben yan tasarım derken fan olan yerde kablo var sandım şaşırdım böyle olması daha kompakt olmasını bile sağlayabilir. Tekrardan sizi üzdüysem özür dilerim farklı bir şeye moralim bozuktu bunu bana edebildiği kadar yardım etmeye çalışan birinden çıkarmamalıydım kusura bakmayın. Seviliyorsunuz @Yusuf7878

Son düzenleme:
Güzel. Alayım mı? Bilemedim şimdi boşa düştüm :D.Bunun hakkında bilmem gereken herhangi bir detay var mı?
Hayır, yok. Zaten genel anlamda güzel bir model.

Tekrardan sizi üzdüysem özür dilerim farklı bir şeye moralim bozuktu bunu bana edebildiği kadar yardım etmeye çalışan birinden çıkarmamalıydım kusura bakmayın.Seviliyorsunuz @Yusuf7878
Sorun degil.