Mesajım mı silindi? Alt tarafı daha gelişmiş ve açık kaynak olan başka bir program önermiştim Üstelik konu sahibinin paylaştığı ekran görüntüsüde MSI Afterburner ile alakalı değildi. Neyse...Eğer başka ve daha geniş kapsamlı ve kolay bir arayüzü olan gözlemleme uygulması istiyorsan söyleyebilirim. Bununla birlikte MSI Afterburner istiyorsan ayarlar görmek istediğin sensör bilgisi için şu şekilde olmalıdır;
Bir önceki mesajımda hangi sensörü eklemek istediğin konusunda resim paylaştım. Ayrıca zaten otomatik şekilde kendisini sıralayan bir ayara sahip MSI Afterburner. Yani istediğin gibi alt alta şeklinde oluyor. Yalnız GPU'dan örnek vericem, GPU sıcaklık, GPU çekirdek frekans hızı, GPU bellek hızı gibi eklediğin zaman bu ayarlar GPU satırında ararda sıralanır. Çünkü GPU sensör bilgileri olduğu için bunları ararda yapar. Bunlarıda ayrı ayrı alt alta yapmak istiyorsan MSI Afterburner değil CapFrameX uygulaması kullanman gerekir. MSI Afterburner ile istediğin sensör bilgisini yukarıdaki resimde olduğu gibi ekle, aşağıda ki 2 tik işaretini işaretlemeyide unutma. Resimde eksik olanı yazılı olarak tamamladım.