christopher moltisanti 102
Bilgin
Resimdeki gibi ortaya ve düz bir şekilde olmasını istiyorum fakat beceremedim, nasıl yapılıyor?
Afterburner değil bu NVIDIA panelinden açılıyor. Alt r sanırım istatistikler kısmı.
Bir önceki mesajımda hangi sensörü eklemek istediğin konusunda resim paylaştım. Ayrıca zaten otomatik şekilde kendisini sıralayan bir ayara sahip MSI Afterburner. Yani istediğin gibi alt alta şeklinde oluyor. Yalnız GPU'dan örnek vericem, GPU sıcaklık, GPU çekirdek frekans hızı, GPU bellek hızı gibi eklediğin zaman bu ayarlar GPU satırında ararda sıralanır. Çünkü GPU sensör bilgileri olduğu için bunları ararda yapar. Bunlarıda ayrı ayrı alt alta yapmak istiyorsan MSI Afterburner değil CapFrameX uygulaması kullanman gerekir. MSI Afterburner ile istediğin sensör bilgisini yukarıdaki resimde olduğu gibi ekle, aşağıda ki 2 tik işaretini işaretlemeyide unutma. Resimde eksik olanı yazılı olarak tamamladım.Anlatmak istediğim şey buradaki satırları düz olacak şekilde yapmak yukarıda atmış olduğum resim gibi satır satır olmasını istemiyorum.
Eki Görüntüle 278623