Makaleler
31
Yer
Kocaeli
Selam dostlar,

İşlemci değiştirdikten sonra Afterburner ile tekrar güncellemek istedim bazı şeyleri. RAM ve FPS kısmı ortada kaldı. Bu iki değeri işlemci ve ekran kartı altına nasıl alabilirim? Ortada biraz eğreti durdular çünkü.

Teşekkür ediyorum şimdiden.

20250924_163640.webp

Rivaturner statistics server üzerinden kolayca değiştiriliyor hocam, afterburner açıkken taskbarda sağ alt köşeden rivaturner’ı açın orada ekranı gösteren simulasyon var.

Dosya Ekleri

• IMG_1167.webp
    IMG_1167.webp
    348,3 KB · Görüntüleme: 66
Selam dostlar,

İşlemci değiştirdikten sonra Afterburner ile tekrar güncellemek istedim bazı şeyleri. RAM ve FPS kısmı ortada kaldı. Bu iki değeri işlemci ve ekran kartı altına nasıl alabilirim? Ortada biraz eğreti durdular çünkü.

Teşekkür ediyorum şimdiden.

Eki Görüntüle 187435

OSD de görünmesi istediğin şeyleri ayarladığın kısımda yukarı aşağı sürükleyebiliyorsun.

Görünmesini istediğiniz şeyleri seçerken, tiki kaldırıp sonra geri açın. Böylece yeri değişiyor.

Hocam o yöntemi denedim, olmadı. Teşekkür ederim yardımlar için. 🤝

Rivaturner statistics server üzerinden kolayca değiştiriliyor hocam, afterburner açıkken taskbarda sağ alt köşeden rivaturner’ı açın orada ekranı gösteren simulasyon var.

Onu da denedim, komple yerini değiştiriyor. Komple bütün değerleri kaydırma yapıyor hocam.

OSD de görünmesi istediğin şeyleri ayarladığın kısımda yukarı aşağı sürükleyebiliyorsun.

Evet hocam, o şekilde oldu. Basitmiş, bilmiyordum onu.

Abi afterburner'dan istediğini kaydır yaparsın.

Aynen öyle oldu, sürükle bırak yaptım en aşşağı kısıma istediğim gibi ayarlıyorum artık. Bu kadar basitmiş aslında. 😅

Ekran görüntüsü 2025-09-24 191142.webp

Takip etmediklerinin tikini de kaldır abi onları da takip boş yere lag yapmasın. :D
Bir de kendim denemedim fakat GPU ve CPU sıcaklık değerlerinin izlenmesi FPS düşüşüne sebep oluyor deniyordu. Pc hocasının bir videosunda görmüştüm sanırım. Onu da test etmek lazım. :D

Takip etmediklerinin tikini de kaldır abi onları da takip boş yere lag yapmasın. :D

Klavyene sağlık. 😄

Bu arada bir video da gördüm, adam SSD sıcaklığı da görebiliyor Okan. 2 tane SSD var sistemde, onları da izleyeyim. Nasıl yapılıyor, bilgin var mı o konuda?

Klavyene sağlık. 😄

Bu arada bir video da gördüm, adam SSD sıcaklığı da görebiliyor Okan. 2 tane SSD var sistemde, onları da izleyeyim. Nasıl yapılıyor, bilgin var mı o konuda?

AIDA64 ile plug edip görebilirsin abi. HWInfo ile de oluyor.

Bir de kendim denemedim fakat GPU ve CPU sıcaklık değerlerinin izlenmesi FPS düşüşüne sebep oluyor deniyordu. Pc hocasının bir videosunda görmüştüm sanırım. Onu da test etmek lazım. :D
Düzeldi o durum.