Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba, bu program artık güncellenmeyecek tarzı bir haber görmüştüm, en son 2023 yılında tam sürüm olarak güncelleme almış. Alternatiflere mi yönelmek lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
4.6.6 beta 3 güncellemesi Mart 2024’de çıkmış, kısacası hâlâ güncelleme alan bir uygulama diyebiliriz. Ancak, güncellemeyle pek işiniz yok zaten, program yerine oturdu artık, gelen güncellemeler daha çok optimizasyon veya yeni ekran kartlarına yönelik güncellemeler.

Buyuk guncelleme almiyor. Alexey Nicolaychuk, “Unwinder” olarak bilinen gelistiricinin yorumunu aktarayim:
Savaş ve politika bunun sebepleri. MSI Afterburner geliştirme haberleri başlığında bahsetmedim, ancak proje zaten oldukça uzun bir süre boyunca şirket tarafından yarı terk edilmiş durumda. Aslında MSI'ın "politik durum" nedeniyle Afterburner lisans sözleşmesi kapsamındaki yükümlülüklerini yerine getirmeyi bıraktığı günden bu yana bir yıla yaklaşıyoruz. Son 11 ay boyunca yükümlülüklerimi yerine getirmeye devam etmeye çalıştım ve proje üzerinde kendi başıma çalıştım, ancak hayal kırıklığından başka bir şeyle sonuçlanmadı; Sadece ölü bir atı dövdüğümü ve şirket tarafından artık ihtiyaç duyulmayan bir şey için enerji harcadığımı hissediyorum. Her neyse, boş zamanım olduğu sürece projeyi kendim desteklemeye devam etmeye çalışacağım, ancak muhtemelen projeyi bırakıp faturalarımı ödememi sağlayacak başka bir şeye geçmem gerekecek.
7900XT Power usage not visible?

Yuksek ihtimalle kendi capinda az da olsa onemli destek guncellemelerini beta surumune ekliyordur. Neden alternatiflere yonelmek istediniz onu anlamadim, hala daha cok guzel calisan bir program kendisi. Size simdilik bir sorun yasatmayacaktir, final surumu gayet stabil bir sekilde calismakta.

Kullanabilirsiniz, stabil çalışmakta güncelleme de alıyor ama Desteği kesilen uygulama neden kullanılmasın onu anlamadım. Afterburner desteği devam ediyor.