Rehber MSI Afterburner nasıl kullanılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kedicik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Olsun bilmeyenler var yazmış başlığa. Azıcık dolu gözükürdü.
Yani daha detaylı bir şekilde uğraşarak yaparım yaparsam. Basit, üstünden geçerek yapmayı sevmiyorum. Rehberin de hiç bilmeyenler için olduğunu ve sebeplerini de belirttim hocam.

Güzel konu olmuş hiç bilmeyen biri için faydalı da, zaten bilene ne ki?

İnsan ikide OC ayarı gösterir çok boş bir rehber olmuş.

Uğraşmışsınız ama elinize sağlık.
OC değil de butonların işlevleri hakkında bilgi verilebilirdi. Çünkü OC farklı bir konu, arkadas daha çok Afterburner'in izleme kısmına değinmiş. Başlık buna göre seçilip genel bir tanıtım sonrası izleme menüsü detaylandirilarak daha akademik bir görünüm elde edilebilirdi.

Buton işlevlerinin izlemeden daha da kolay olduğunu düşünmüştüm aslında. Çok kolay bir şekilde öğrenilebiliyor gibi gelmişti ama haklısınız. Eğer OC ile ilgili bir rehber yaparsam butonlara da değinirim.

Ona bakarsan senin mesajın daha boş.
Dostum ben konuyu kötülemedim, konu sahibine eline sağlık dedim ve daha detaylı bakmak isteyenler varsa diye rehber bıraktım.

Hayır neye göre ''gerek yok'' diyorsunuz? Ben %1 ve %0.1 değerlere bakmak istiyorum. Watt değerlerini görmek istiyorum, tüm kullanımları görmek istiyorum.

Eleştiri yapabilirim, bu benim hakkım. Ki kötü bir eleştiri de yapmadım. Yaptığım şey eleştiri dahi sayılmaz, ''detaylı değil'' dedim sadece.

Göz ardı ettim, bir daha da karşılaşmam herhalde.
Çok mutlu oldum senin troll mesajlarınla ilgilenmeyeceğim için. Her DxDiag konusunun altına gelip ''ülkeyi kurtardın'' gibi boş boş söylemlerde bulunan bir şahıssınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…