Panzehir.167

Çalışkan
Selam, MSI B450M-A Pro Max anakartım ve Ryzen 5 1600 işlemcim var. Sistemi açtığım zaman görüntü gelmiyor.

İşlemcim ısınmıyor ve mouse ve kulaklığa güç gelmesine rağmen klavyeye güç gelmiyor. (portlarını değiştirdim)

Ekran kartı 2 tane var ikisinide denedim, ramleri de tek tek denedim, anakartta ışıklı bir uyarı yok ama anakartta bağlı gelen speaker veya buzzer adını bilmiyorum, ilk çalıştırdığımda bir kere ses geldi onun dışında ses yok
@Lee Yubin,

Merhaba, her hangi bir müdahale yaptıktan sonra mı? Yoksa kendiliğinden mi? Ona göre bir- iki tavsiyem olacak.
Parçalar ikinci el ilk denememde yaşadım bunları ondan öncesini bilmiyorum maalesef

Son düzenleme:
@Panzehir.167, Yani siz parçaları ikinci el aldınız ve ilk kez montajladınız. Görüntü alamadınız. Hımm, öncelikle sesli uyarıyı tekrar dikkatlice dinleyin. Kaç uzun, kaç kısa vs. Sonrasında arama motoruna yazın ilgili parçayı bulun. Detay vermediğinizden nereden başlayacağımızı bilmiyorum. Örneğin PSU çalışıyor, kasa fanları çalışıyor lakin görüntü gelmiyor gibi. Biraz detay lazım.

Sesli uyarı gelmiyor sadece 1 kere geldi o da ilk çalıştırdığımda.
PSU çalışıyor fanlar dönüyor işlemci fanıda ekran kartı fanıda dönüyor.
İşlemci ısınmıyor,
Ben RAM'lerden şüpheleniyorum uyumsuzluk gibisinden.
Herhangi bir hata, Debug LED'i yanmıyor.
Ayrıca çalıştırırken mouse ve kulaklığa ışık ve güç geliyor ama klavyede herhangi bir ışık yok.
Aklıma gelen bilgiler bunlar varsa başka bir şey cevapliyim.

@Panzehir.167, yani siz parçaları ikinci el aldınız ve ilk kez montajladınız. Görüntü alamadınız. Hımm, öncelikle sesli uyarıyı tekrar dikkatlice dinleyin. Kaç uzun, kaç kısa vs. sonrasında arama motoruna yazın ilgili parçayı bulun. Detay vermediğinizden nereden başlayacağımızı bilmiyorum. Örneğin PSU çalışıyor, kasa fanları çalışıyor lakin görüntü gelmiyor gibi. Biraz detay lazım.