serhatmorgan
Uzman
Bu anakartta kasa içindeki fanların, RAM’lerin ve diğer RGB’li şeylerin kontrolünü sağlayabilir miyim?
Hocam yani bu 2x olarak yazdığın iki şey ne demek oluyor açıklayabilir misin? Sadece 2 donanımı mı kontrol edebiliyorum? İki donanım dışında atıyorum RAM ve fanları kontrol ettim, sıvı soğutmayı kontrol edemiyor muyum?Evet.
2x Addressable V2 RGB LED connector (JARGB_V2)
2x RGB LED connector(JRGB)
Hocam teşekkür ederim. Kontrolcü linkini atabilir misin? RAM’im XPG Lancer DDR5 6000 Mhz CL30.Anakartta 2 tane port oluyor. 2'den fazla cihazı kontrol etmek için kontrolcü almanız lazım. Örneğin bede 8 girişli bir kontrolcü var. Bütün fanların ARGB kontrolcülerini ona takıp, kontrolcünün kabloyuda anakarttaki ARGB portuna takıyorum. Bu şekilde hepsi senkronize çalışıyor. RAM alırkende modelin hangi anakart yazılımlarıyla uyumlu çalıştığına bakın. Genelde hepsi MSI, ASUS, Gigabyte gibi bilindik markalarla uyumlu çalışıp anakart markanınız uygulaması üzerinden senkronize oluyorlar.
Hocam teşekkür ederim. Kontrolcü linkini atabilir misin? RAM'im XPG Lancer DDR5 6000 MHz CL30.
Teşekkür ederim hocam.Aynı RAM bende de var. Kutusunun üzerinde neredeyse her anakart markasyıla uymlu olduğu yazıyor. ARGB kontrolcüde bende ki buna benzer bir şeydi. Gücünü SATA girşinden alıyor. Sağ ve sol taraflara fanlardan ve sıvı soğutmadan gelen kabloyu takacaksınız. En üstteki yerede kontolcüden çıkan kabloyu takıp, anakarta bağlayacaksınız. https://www.hepsiburada.com/alfais-...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.28.1