Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 5800
ASRock iyidir. Eskiden Asus'un yan markasıydı şimdi bağımsız oldular. MSI zaten anlatmaya gerek yok. Gigabyte da iyidir. Ancak ben bu forumda Gigabyte anakartlarda Secure Boot ile ilgili sorunlar yaşanları gördüm. Paranız varsa MSI alın geçin.Hangisi daha iyidir? Fiyat farkı da çok yok, cevaplarınız için teşekkürler.
ASRock'ı hiç duymadım, nasıl bilmiyorum, iyi midir?
Son düzenleyen: Moderatör:
pawEn
Üstün
B650M PG Lightning seçin. En mantıklı tercih olur 5.5K'ya. ASRock da gayet iyi markadır.
Gerçi B650M-K'nın fiyatı 4.5K şu an. F/P açısından daha mantıklı. İşlemci olarak ne kullanacaksınız?
Gerçi B650M-K'nın fiyatı 4.5K şu an. F/P açısından daha mantıklı. İşlemci olarak ne kullanacaksınız?
munirre
Uzman
B650M PG Lightning seçin. En mantıklı tercih olur 5.5K'ya. ASRock'da gayet iyi markadır.
R7 7700. O 4.5k olan ASUS'un fiyatı ben Gigabyte B650M k olanı kastediyorum.
pawEn
Üstün
Piyasada yok ki şu an. Ayrıca o model iyi değil. Kötü bir soğutma tasarımına sahip muadillerine göre.R7 7700. O 4.5k olan ASUS'un fiyatı ben Gigabyte B650M k olanı kastediyorum.
5.7K'ya ara sıra stoğa giriyor sanırım. O fiyata asla alınmaz.
@munirre, B650M PG Lightning tercih edilebilir. 3xM2 slotu ve 9 faza sahip. 7700'e yeterli. Prime modelinin de soğutması da pek iyi değil zaten.
MSI B650M GAMING PLUS WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 7200+(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Hala almadıysanız B650M Gaming Plus daha iyi olur 6.1K'ya.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-