GitHub'da araştırmanız lazım, yoksa C dili ile kernel modülü yazmanız gerekecek. Ben Acer Nitro 16 için fan kontrol modülünü kendim yazdım mesela. Eğer C biliyorsanız nasıl yapılacağını anlatırım ama gerçekten çok sabırlı olmanız lazım.
GitHub'da araştırmanız lazım, yoksa C dili ile kernel modülü yazmanız gerekecek. Ben Acer Nitro 16 için fan kontrol modülünü kendim yazdım mesela. Eğer C biliyorsanız nasıl yapılacağını anlatırım ama gerçekten çok sabırlı olmanız lazım.
What's Changed Fixed high fan speed displayed on low RPM by @Jiogo18 in #175 Fix Webcam checkbox flicker & Use Checkbox::clicked signal by @Jiogo18 in #177 Add keyboard backlight support at addre...
github.com
GitHub'ta dediğiniz gibi bir proje buldum. Bu Proje Sistemimde güzel çalışıyor. Fakat Klavye ışığı işlevi çalışmıyor, muhtemelen destek talebi açarsam yardımcı olacaklardır.