Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Qubik

Uzman
Makaleler
1
Cihaz
MSI KATANA 17 B13v
Alternatif ancak aynı görevi yapabilen bir program da olur. Klavye ışığından tut, pil kısıtlaması ayarlarına kadar kullanmam gerekiyor.

Çözüm
Alternatif ancak aynı görevi yapabilen bir program da olur. Klavye ışığından tut, pil kısıtlaması ayarlarına kadar kullanmam gerekiyor.

GitHub'da araştırmanız lazım, yoksa C dili ile kernel modülü yazmanız gerekecek. Ben Acer Nitro 16 için fan kontrol modülünü kendim yazdım mesela. Eğer C biliyorsanız nasıl yapılacağını anlatırım ama gerçekten çok sabırlı olmanız lazım.

GitHub'da araştırmanız lazım, yoksa C dili ile kernel modülü yazmanız gerekecek. Ben Acer Nitro 16 için fan kontrol modülünü kendim yazdım mesela. Eğer C biliyorsanız nasıl yapılacağını anlatırım ama gerçekten çok sabırlı olmanız lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Maalesef C dilini bilmiyorum. Yine de teşekkür ederim.

O zaman GitHub'da ve internette araştırmalar yapmanız gerekecek, cihaz yeniyse yoktur ama 1 seneye falan çıkar.

GitHub'ta dediğiniz gibi bir proje buldum. Bu Proje Sistemimde güzel çalışıyor. Fakat Klavye ışığı işlevi çalışmıyor, muhtemelen destek talebi açarsam yardımcı olacaklardır.

Tekrar teşekkürlerimi sunarım.

Son düzenleyen: Moderatör: