Luizemrexx

Üyecik
Merhaba,

Linkteki modeli almayı düşünüyorum. Gündelik kullanma ve ara sıra Photoshop'ta kullanmak için. Oyun oynamıyorum. Donma, kasma, ısınma gibi problemleri ya da farklı soruları var mıdır? Uzun yıllar bu cihaz sıkıntısız iş görür mü? Ayrıca bu cihazı kullanan kullanıcılar ya da bilen kişiler kullanıcılar da tavsiye eder mi?

Saygılarımla...

Evet hocam öneriniz için çok teşekkür ederim. Bu modeli de düşünüyordum. Msı modern ile bu model arasında kalmıştım. Peki bu lenovo model de bir sorun yaşar mıyım hangisini normal kullanım da daha uzun süreli performanslı kullanırım..

Ya da Msı modeli neden önermezsiniz hocam..

Evet hocam öneriniz için çok teşekkür ederim. Bu modeli de düşünüyordum. MSI Modern ile bu model arasında kalmıştım. Peki bu Lenovo model de bir sorun yaşar mıyım hangisini normal kullanım da daha uzun süreli performanslı kullanırım.

Ya da MSI modeli neden önermezsiniz hocam.

MSI DDR4 3200 MHz. Lenovo DDR5 4800 MHz. Bence yeter :D

Tamamdır hocam ilginiz için çok teşekkür ediyorum 🙏✨

Hocom son bir sorum olacak sizi yormayacaksam😇 affınıza sığınarak... Lenovo işlemcisi Uhd Graphics olarak gözüküyor acaba bu laptobun işlemlemcisinin "Iris Xe" desteklemesi mevcut mudur.. Mevcutsa nasıl dönüştürebilirim

Son düzenleme: