Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Alternatif ancak aynı görevi yapabilen bir program da olur. Klavye ışığından tut, pil kısıtlaması ayarlarına kadar kullanmam gerekiyor.
GitHub'da araştırmanız lazım, yoksa C dili ile kernel modülü yazmanız gerekecek. Ben Acer Nitro 16 için fan kontrol modülünü kendim yazdım mesela. Eğer C biliyorsanız nasıl yapılacağını anlatırım ama gerçekten çok sabırlı olmanız lazım.
Saruman Paşa
Uzman
Alternatif ancak aynı görevi yapabilen bir program da olur. Klavye ışığından tut, pil kısıtlaması ayarlarına kadar kullanmam gerekiyor.
GitHub'da araştırmanız lazım, yoksa C dili ile kernel modülü yazmanız gerekecek. Ben Acer Nitro 16 için fan kontrol modülünü kendim yazdım mesela. Eğer C biliyorsanız nasıl yapılacağını anlatırım ama gerçekten çok sabırlı olmanız lazım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Qubik
Uzman
- Makaleler
- 1
Maalesef C dilini bilmiyorum. Yine de teşekkür ederim.
Saruman Paşa
Uzman
O zaman GitHub'da ve internette araştırmalar yapmanız gerekecek, cihaz yeniyse yoktur ama 1 seneye falan çıkar.Maalesef C dilini bilmiyorum. Yine de teşekkür ederim.
Qubik
Uzman
- Makaleler
- 1
O zaman GitHub'da ve internette araştırmalar yapmanız gerekecek, cihaz yeniyse yoktur ama 1 seneye falan çıkar.
Release MControlCenter 0.5.0 · dmitry-s93/MControlCenter
What's Changed Fixed high fan speed displayed on low RPM by @Jiogo18 in #175 Fix Webcam checkbox flicker & Use Checkbox::clicked signal by @Jiogo18 in #177 Add keyboard backlight support at addre...
Tekrar teşekkürlerimi sunarım.
Yeni konular
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-