Winner Üstün Profesör Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 3.393 Çözümler 3 Beğeniler 1.469 Bugün 10:24 #1 Merhaba. i5 13400F stok soğutucu kullanıyorum. Ne zamandır böyle bilmiyorum, bazı oyunlarda 100 dereceye çıkıyor. Diğerlerinde 70-85 çalışıyor. Nasıl düşürürüm bu sıcaklığı? MSI Center'da bazı ayarlar var, işe yarar mı?
Merhaba. i5 13400F stok soğutucu kullanıyorum. Ne zamandır böyle bilmiyorum, bazı oyunlarda 100 dereceye çıkıyor. Diğerlerinde 70-85 çalışıyor. Nasıl düşürürüm bu sıcaklığı? MSI Center'da bazı ayarlar var, işe yarar mı?
ogzhn Yetkin Sadakat Rozeti Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 345 Çözümler 4 Beğeniler 364 Bugün 10:39 #2 Kule tipi veya sivi sogutmasiz hicbir seye yaramaz.
KS KS Winner Üstün Profesör Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 3.393 Çözümler 3 Beğeniler 1.469 Bugün 10:49 #3 ogzhn dedi: Kule tipi veya sivi sogutmasiz hicbir seye yaramaz. Genişletmek için tıkla... Hocam ne yapmam lazım yani? Hangisini seçeyim. Gerçekten çok sinirlerim bozuldu 100 derece nedir? En iyi hangisi iş görür?
ogzhn dedi: Kule tipi veya sivi sogutmasiz hicbir seye yaramaz. Genişletmek için tıkla... Hocam ne yapmam lazım yani? Hangisini seçeyim. Gerçekten çok sinirlerim bozuldu 100 derece nedir? En iyi hangisi iş görür?
Prof. Dr. Abuzer Kömürcü Uzman Katılım 9 Mart 2025 Mesajlar 339 Çözümler 1 Beğeniler 163 Bugün 10:50 #4 Winner dedi: Hocam ne yapmam lazım yani? Hangisini seçeyim. Gerçekten çok sinirlerim bozuldu 100 derece nedir? En iyi hangisi iş görür? Genişletmek için tıkla... Kule tipi iş görür bence.
Winner dedi: Hocam ne yapmam lazım yani? Hangisini seçeyim. Gerçekten çok sinirlerim bozuldu 100 derece nedir? En iyi hangisi iş görür? Genişletmek için tıkla... Kule tipi iş görür bence.
KS KS Winner Üstün Profesör Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 3.393 Çözümler 3 Beğeniler 1.469 Bugün 10:52 #5 Prof. Dr. Abuzer Kömürcü dedi: Kule tipi iş görür bence. Genişletmek için tıkla... Vatan'da montaj yaparlar mı? Oradan aldım sistemi. Sahtekar adamlar hiç uyarmadı stok kullanma diye.
Prof. Dr. Abuzer Kömürcü dedi: Kule tipi iş görür bence. Genişletmek için tıkla... Vatan'da montaj yaparlar mı? Oradan aldım sistemi. Sahtekar adamlar hiç uyarmadı stok kullanma diye.
Leviodas Yetkin Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 829 Çözümler 1 Beğeniler 400 Bugün 10:54 #6 Winner dedi: Vatan'da montaj yaparlar mı? Oradan aldım sistemi. Sahtekar adamlar hiç uyarmadı stok kullanma diye. Genişletmek için tıkla... Hocam montaj çok kolay bir şey yapabilirsiniz diye düşünüyorum. 120mm 4 bakır borulu bir kule tipi yeterli olacaktır size.
Winner dedi: Vatan'da montaj yaparlar mı? Oradan aldım sistemi. Sahtekar adamlar hiç uyarmadı stok kullanma diye. Genişletmek için tıkla... Hocam montaj çok kolay bir şey yapabilirsiniz diye düşünüyorum. 120mm 4 bakır borulu bir kule tipi yeterli olacaktır size.
KS KS Winner Üstün Profesör Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 3.393 Çözümler 3 Beğeniler 1.469 Bugün 10:56 #7 Leviodas dedi: Hocam montaj çok kolay bir şey yapabilirsiniz diye düşünüyorum. 120mm 4 bakır borulu bir kule tipi yeterli olacaktır size. Genişletmek için tıkla... Hocam kasanın içini bile açmayı başaramıyorum. Onu nasıl yapayım?
Leviodas dedi: Hocam montaj çok kolay bir şey yapabilirsiniz diye düşünüyorum. 120mm 4 bakır borulu bir kule tipi yeterli olacaktır size. Genişletmek için tıkla... Hocam kasanın içini bile açmayı başaramıyorum. Onu nasıl yapayım?
Prof. Dr. Abuzer Kömürcü Uzman Katılım 9 Mart 2025 Mesajlar 339 Çözümler 1 Beğeniler 163 Bugün 11:03 #8 Winner dedi: Hocam kasanın içini bile açmayı başaramıyorum. Onu nasıl yapayım? Genişletmek için tıkla... YouTube'da bir sürü video var. Çok kolay yaparsınız.
Winner dedi: Hocam kasanın içini bile açmayı başaramıyorum. Onu nasıl yapayım? Genişletmek için tıkla... YouTube'da bir sürü video var. Çok kolay yaparsınız.
KS KS Winner Üstün Profesör Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 3.393 Çözümler 3 Beğeniler 1.469 Bugün 11:06 #9 Prof. Dr. Abuzer Kömürcü dedi: YouTube'da bir sürü video var. Çok kolay yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam daha macun da sürmem lazım. İçinden geçilmiştir 2.5 yılda.
Prof. Dr. Abuzer Kömürcü dedi: YouTube'da bir sürü video var. Çok kolay yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam daha macun da sürmem lazım. İçinden geçilmiştir 2.5 yılda.
Prof. Dr. Abuzer Kömürcü Uzman Katılım 9 Mart 2025 Mesajlar 339 Çözümler 1 Beğeniler 163 Bugün 11:08 #10 Winner dedi: Hocam daha macun da sürmem lazım. İçinden geçilmiştir 2.5 yılda. Genişletmek için tıkla... Soğutucu ile birlikte geliyor macun Recep beyin çok videosu var. Yapabilirsiniz.
Winner dedi: Hocam daha macun da sürmem lazım. İçinden geçilmiştir 2.5 yılda. Genişletmek için tıkla... Soğutucu ile birlikte geliyor macun Recep beyin çok videosu var. Yapabilirsiniz.