Merhaba. i5 13400F stok soğutucu kullanıyorum. Ne zamandır böyle bilmiyorum, bazı oyunlarda 100 dereceye çıkıyor. Diğerlerinde 70-85 çalışıyor. Nasıl düşürürüm bu sıcaklığı? MSI Center'da bazı ayarlar var, işe yarar mı?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 24 Ocak 2024
Kule tipi veya sivi sogutmasiz hicbir seye yaramaz.
Hocam ne yapmam lazım yani? Hangisini seçeyim. Gerçekten çok sinirlerim bozuldu 100 derece nedir? En iyi hangisi iş görür?Kule tipi veya sivi sogutmasiz hicbir seye yaramaz.
Prof. Dr. Abuzer Kömürcü
Uzman
Hocam ne yapmam lazım yani? Hangisini seçeyim. Gerçekten çok sinirlerim bozuldu 100 derece nedir? En iyi hangisi iş görür?
Kule tipi iş görür bence.
Vatan'da montaj yaparlar mı? Oradan aldım sistemi. Sahtekar adamlar hiç uyarmadı stok kullanma diye.
Leviodas
Yetkin
Vatan'da montaj yaparlar mı? Oradan aldım sistemi. Sahtekar adamlar hiç uyarmadı stok kullanma diye.
Hocam montaj çok kolay bir şey yapabilirsiniz diye düşünüyorum. 120mm 4 bakır borulu bir kule tipi yeterli olacaktır size.
Hocam kasanın içini bile açmayı başaramıyorum. Onu nasıl yapayım?Hocam montaj çok kolay bir şey yapabilirsiniz diye düşünüyorum. 120mm 4 bakır borulu bir kule tipi yeterli olacaktır size.
Prof. Dr. Abuzer Kömürcü
Uzman
Hocam kasanın içini bile açmayı başaramıyorum. Onu nasıl yapayım?
YouTube'da bir sürü video var.
Çok kolay yaparsınız.
Hocam daha macun da sürmem lazım. İçinden geçilmiştir 2.5 yılda.YouTube'da bir sürü video var.
Çok kolay yaparsınız.
Prof. Dr. Abuzer Kömürcü
Uzman
Hocam daha macun da sürmem lazım. İçinden geçilmiştir 2.5 yılda.
Soğutucu ile birlikte geliyor macun
Recep beyin çok videosu var.
Yapabilirsiniz.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
İş Bankası 6-12 ay bedava Prime veriyor