Peki bu slayer güvenebilir mi arkadaşlar? Marka takıntım hiç yok şu anki bilgisayarım da Monster fakat slayer ile ilgili internetten birkaç şey okuyunca korktum. Mavi ekran vermesi, ısınması, teknik destek gibi doğruluğu var mıdır tabii bilmiyorum ama. Bana da yoksa slayer çok cazip gelmişti.

Peki bu slayer güvenebilir mi arkadaşlar? Marka takıntım hiç yok şu anki bilgisayarım da Monster fakat slayer ile ilgili internetten birkaç şey okuyunca korktum. Mavi ekran vermesi, ısınması, teknik destek gibi doğruluğu var mıdır tabii bilmiyorum ama. Bana da yoksa slayer çok cazip gelmişti.

Güvenilir, Tongfang kasa bu cihazlar. Sorun yaşayan arkadaşlar driver kaynaklı sorun yaşamış olabilirler, soğutması güzel bu cihazın.

Peki bu Slayer güvenebilir mi arkadaşlar? Marka takıntım hiç yok şu anki bilgisayarım da Monster fakat Slayer ile ilgili internetten birkaç şey okuyunca korktum. Mavi ekran vermesi, ısınması, teknik destek gibi doğruluğu var mıdır tabii bilmiyorum ama. Bana da yoksa Slayer çok cazip gelmişti.

Her markanın Low, Mid veya High tier modellerinde yaşayabilirsiniz bu sorunları. GameGaraj'a özel bir durum değil. R9T AMD olduğu için X7T'ye oranla biraz daha sıcak çalışır ama gene de iyi bir performans verir. Tongfang kasa olmasıda iyi bir artı.