Bu cihaz bu fiyata alınır mı acaba arkadaşlar?
Bu linkteki cihaz.
Bu linkteki cihaz.
70.000 TL kadar bütçem var hocam iyi bir oyun bilgisayarı almak istiyorum da birkaç kişi başka yerde buna yönlendirince çok bilgim de yok direk burada sormak istedim.
Hayatınızın hatasını yapmış olursunuz.Bu cihaz bu fiyata alınır mı acaba arkadaşlar?
Bu linkteki cihaz.
70.000 TL kadar bütçem var hocam iyi bir oyun bilgisayarı almak istiyorum da birkaç kişi başka yerde buna yönlendirince çok bilgim de yok direk burada sormak istedim.
Hayatınızın hatasını yapmış olursunuz.
Bütçeniz çıkarsa r9t öneririm. Çıkmazsa X7t. Marka sizin için önemliyse Lenovo.
70 bin civarı için bu model daha iyi bir tercih olacaktır.
Peki bu slayer güvenebilir mi arkadaşlar? Marka takıntım hiç yok şu anki bilgisayarım da Monster fakat slayer ile ilgili internetten birkaç şey okuyunca korktum. Mavi ekran vermesi, ısınması, teknik destek gibi doğruluğu var mıdır tabii bilmiyorum ama. Bana da yoksa slayer çok cazip gelmişti.
Peki bu Slayer güvenebilir mi arkadaşlar? Marka takıntım hiç yok şu anki bilgisayarım da Monster fakat Slayer ile ilgili internetten birkaç şey okuyunca korktum. Mavi ekran vermesi, ısınması, teknik destek gibi doğruluğu var mıdır tabii bilmiyorum ama. Bana da yoksa Slayer çok cazip gelmişti.