- Makaleler
- 23
Arkadaslar iyi oneriler yapmis. Game Garaj modelleri tercih edilebilir.
Bana biraz pahalı geldi hocam başka önerebileceğiniz var mı acaba?
https://ty.gl/6ssa21yj1rhue
Bunu çok önerdiler ama sizin fikrinizi de almak istedim.
Stand için bir öneriniz var mı hocam peki?Arkadaslar iyi oneriler yapmis. Game Garaj modelleri tercih edilebilir.
Anladım hocam yeterince efektif olmaz mı diyorsunuz yani? Şimdi yeni bilgisayar alınca kulaklık al mouse al derken o bütçe dediğiniz markaya ayırmak biraz zorlar beni diye bende başka bir alternatif baktım.
Bütçe ne kadar stant için?Anladım hocam yeterince efektif olmaz mı diyorsunuz yani? Şimdi yeni bilgisayar alınca kulaklık al mouse al derken o bütçe dediğiniz markaya ayırmak biraz zorlar beni diye bende başka bir alternatif baktım.
Ben bunu kullaniyorum. Sorun cikarmadi.Stand için bir öneriniz var mı hocam peki?
Anladım hocam yeterince efektif olmaz mı diyorsunuz yani? Şimdi yeni bilgisayar alınca kulaklık al mouse al derken o bütçe dediğiniz markaya ayırmak biraz zorlar beni diye bende başka bir alternatif baktım.
Hocam valla bi 1000 tl ye kadar düşündüm ama.
Acaba aldığım cihaz için uygun olur mu? R9t içinBen bunu kullaniyorum. Sorun cikarmadi.
Uygun.
Sizi bir rahat bırakmadım hakkınızı helal edin.
Sizi bir rahat bırakmadım hakkınızı helal edin.
O zaman tunex de alsam bundan da alsam aynı performansı sağlayacak değil mi? Bunu da alabilirim yani Tunex yerine?