genNz

Çalışkan
Cihaz
Msi Cyborg 15
MSI Cyborg 15 gaming laptopum var. CS2, PUBG gibi oyunlarda anlık ekran kaydı alıyor otomatik ama masaüstünde ya da başka oyunlarda almama izin vermiyor.
Yer paylaşımını açıp kapattım, NVIDIA APP'i silip tekrar yükledim, hala aynı sorun var. MSI Center üzerinden hiçbir şey yapılmıyor. HP Victus'ta Hybrid yerine Discrete ayarını alıp sorunu düzeltiyorlar ama MSI Center'da böyle bir şey yok.

Ne yapmam gerekli, yardımcı olur musunuz?

1767793864822.webp

1767793518692.webp

MSI Center ile alakası yok bu durumun. NVIDIA ile alakası var, sadece desteklenen oyun ile ekran kaydı alabilirsin.
Aynı model Asus Tuf Kullanan 2 arkadaşım var birisi bu sorunu yaşıyor diğeri yaşamıyor internete baktığım zaman insanlar masaüstünde kayıt alabiliyor ama ben alamıyorum bu sorun çoğu kişide var internette çözüm videoları var ama yeterli değil sorun çözülmüyor

Aynı model Asus Tuf Kullanan 2 arkadaşım var birisi bu sorunu yaşıyor diğeri yaşamıyor internete baktığım zaman insanlar masaüstünde kayıt alabiliyor ama ben alamıyorum bu sorun çoğu kişide var internette çözüm videoları var ama yeterli değil sorun çözülmüyor
NVIDIA yüzünden bende de bir aralar vardı durumlar karışık biraz çözülmüyor.