@Şahin, analamadim hocam ne istediğinizi ama attığım klavyelerin linki zaten burada aula F87 Pro V2 beğendiyseniz linkerini attim normal ısık gecirmeyen F87 Pro beğendiyseniz onunda linki attım üste kaydırarak bulabilirsiniz başka klavye istiyorsanizda bakabilirim.
F87 pro v2 görselde harfler yok
F87 pro harf var ama yanda hocam
Ben F87 pro harfi üstte ve ışık geçiren almak istiyorum. İstediğim gibi model yoksa V2 alırım ama ondada harfler hiç gözükmüyor
İstediğim gibi olsa hemen şu an sipariş vericemki yarın elime ulaşsın

@Şahin, analamadim hocam ne istediğinizi ama attığım klavyelerin linki zaten burada aula F87 Pro V2 beğendiyseniz linkerini attim normal ısık gecirmeyen F87 Pro beğendiyseniz onunda linki attım üste kaydırarak bulabilirsiniz başka klavye istiyorsanizda bakabilirim.
Hocam kısaca bana F87 pro nun harfleri gece gözüken ve üstte olan modeli varsa şinkini at direkt alayım.
Eğer yoksa kendiö extra tuş alıp tek tek değişicem

Son düzenleme:
@Şahin, hocam klavyeye tam üstten bakmayacaksaniz, kullanan kisiler genelde daha rahat oluyor gibi yazmis bu tuşlarin bize dönük klavyeler için ama ben kullanmadim bilmiyorum şahsen RGB geciren keycapsli klaveylere baktigimda ya dandik ya da stoku bitmis sağlam modellerinde onun dısındada bütçe fazla yükseliyor.
Onun dısında renk hoşunuza giderse Ajazz K870t Pro beyaz versiyonuna bakabilirsiniz sanirim onun keycapsleri ısık geciyor ve tuşlar üst kısımda bütceye göre bence alinabilir düsük bütcelerde iyi ama aula daha iyi bir şecenek ya da keycapsde değistirilebilir ama maliyeti fazlaysa mantıklı bulmuyorum.

@Şahin, hocam klavyeye tam üstten bakmayacaksaniz, kullanan kisiler genelde daha rahat oluyor gibi yazmis bu tuşlarin bize dönük klavyeler için ama ben kullanmadim bilmiyorum şahsen RGB geciren keycapsli klaveylere baktigimda ya dandik ya da stoku bitmis sağlam modellerinde onun dısındada bütçe fazla yükseliyor.
Onun dısında renk hoşunuza giderse Ajazz K870t Pro beyaz versiyonuna bakabilirsiniz sanirim onun keycapsleri ısık geciyor ve tuşlar üst kısımda bütceye göre bence alinabilir düsük bütcelerde iyi ama aula daha iyi bir şecenek ya da keycapsde değistirilebilir ama maliyeti fazlaysa mantıklı bulmuyorum.
F87 pro alayım o zaman. N11 de en ucuz var şuan sence nereden alayım.

Son düzenleme:
Benim attigim sitede en ucuz olmasi lazim F87 Pro ısık geciren modelleri cok ucuza bulduysaniz oda alinabilir ama 100 200 TL'ye V2 tercih ederdim siteyi alabilir miyim acaba? @Şahin,
Aula F87 Pro Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Mavi 2.442,62 TL yerine 2.219 TL

Yorumları okumanı tavsiye ederim

V2 olandan mı bahsediyosun.
Bana 2 model attın biri F87 Pro diğeri F87 Pro V2.

@Şahin, V2 modelde keycaps kısmı sana bakan kısımda üstte değil ve ısık geçirirken diğerinde üstte ve ışık geçirmiyor aslina bakarsaniz dedigim o Ajazz modelini sevdiyseniz o fiyata oda alinabilir fiyat farki neredeyse 2 katı.

@Şahin, V2 modelde keycaps kısmı sana bakan kısımda üstte değil ve ısık geçirirken diğerinde üstte ve ışık geçirmiyor aslina bakarsaniz dedigim o Ajazz modelini sevdiyseniz o fiyata oda alinabilir fiyat farki neredeyse 2 katı.
Aulo marka alıcam sesi çok hoşuma gidiyor çünkü.
F87 pro ve f87npro v2 arasındayım. İksinden birini kesin alıcam.
Hatta f87 pro alıcam. Ama nereden alayım hangi siteden.

Aulo marka alacağım sesi çok hoşuma gidiyor çünkü.
F87 Pro ve F87npro V2 arasındayım. İksinden birini kesin alacağım.
Hatta F87 Pro alacağım. Ama nereden alayım hangi siteden.

Dediğim gibi keycapslarde bazilari isik geciriyor bazisi gecirmiyor size ilk attigim normal F87 modelleri ışık geçırmezken üstten degilde size dönük olan V2 modeli ışık geçiriyor bunu dikkate alın.