Dediğim gibi keycapslarde bazilari isik geciriyor bazisi gecirmiyor size ilk attigim normal F87 modelleri ışık geçırmezken üstten degilde size dönük olan V2 modeli ışık geçiriyor bunu dikkate alın.
Tamam acele etmicem akşam incelemeleri youtubeden izlicem sonra karar vercem. Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.

@Şahin, hocam klavyeye tam üstten bakmayacaksaniz, kullanan kisiler genelde daha rahat oluyor gibi yazmis bu tuşlarin bize dönük klavyeler için ama ben kullanmadim bilmiyorum şahsen RGB geciren keycapsli klaveylere baktigimda ya dandik ya da stoku bitmis sağlam modellerinde onun dısındada bütçe fazla yükseliyor.
Onun dısında renk hoşunuza giderse Ajazz K870t Pro beyaz versiyonuna bakabilirsiniz sanirim onun keycapsleri ısık geciyor ve tuşlar üst kısımda bütceye göre bence alinabilir düsük bütcelerde iyi ama aula daha iyi bir şecenek ya da keycapsde değistirilebilir ama maliyeti fazlaysa mantıklı bulmuyorum.
Aulo F87 pro sipaeiş versim 2200tl. Hadi hayırlısı :)

Son düzenleme:
İyi günlerde kullanmanız niyetiyle.
Dostum klavye geldi. Beklediğimden 1000 kwt daha güzel. Mükemmel ötesi. Bunu ısrarla önerdiğin için çol sağ ol. Tek kusuru harfler karanlıkta az gözüküyor ama bunu bilerek aldım zaten. Sesi ve basış hissine bayıldım. Hayatımda ilk defa bir üründen bu kadar memnun kaldım. Harfler az gözükmesine rağmen.

Dostum klavye geldi. Beklediğimden 1000 kwt daha güzel. Mükemmel ötesi. Bunu ısrarla önerdiğin için çol sağ ol. Tek kusuru harfler karanlıkta az gözüküyor ama bunu bilerek aldım zaten. Sesi ve basış hissine bayıldım. Hayatımda ilk defa bir üründen bu kadar memnun kaldım. Harfler az gözükmesine rağmen.

Mennun olduysanız ne güzel iyi günlerde kullanın.😀